Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

NEO! Voyager Woman

http://gr.oriflame.com/news/show.jhtml?content=ne_items-77500013

http://gr.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=30411


16,50 € απο 25,40 €
Απελευθέρωσε το πνεύμα σου.

Αυτό το ζουμερό, τολμηρό και κομψό άρωμα με floral και φρουτώδεις νότες δημιουργήθηκε από τον αρωματοποιό Fabrice Pellegrin. Ο χαρακτήρας του ζωντανεύει μέσα από διάφορα ακόρντα:
Εξωτισμός και χαρά στην κορυφή, χάρη στο συνδυασμό του εξωτικού φρούτου και άνθους Φεΐζοα που τονίζεται από νότες πράσινου λεμονιού και starfruit.
Πλούσιο και ζωντανό στην καρδιά του, με ένα ποιοτικό συνδυασμό από ενιγματικά άνθη: γιασεμί, άνθος πορτοκαλιάς και τριαντάφυλλο. Τα άνθη αυτά χαρίζουν στο άρωμα όλη του τη θηλυκότητα που διαρκεί για ώρες.
Σπάνια απαλότητα, χάρη στις θερμές νότες του κεχριμπαριού, του ξύλου και του musk.
3 βασικά συστατικά: Άνθη και Φρούτα Φεΐζοα, Γιασεμί, Αισθησιακό Musk.

Η Έμπνευση του Αρωματοποιού:
Ο Fabrice Pellegrin δημιούργησε ένα αρμονικό και τολμηρό άρωμα για την ανεξάρτητη γυναίκα που ξέρει τι θέλει χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και σπάνια συστατικά.

Το Φεΐζοα:
Το Φεΐζοα προέρχεται από τη Νότια Βραζιλία, την Αργεντινή, την Παραγουάη και την Ουρουγουάη. Το φρούτο θυμίζει κάτι ανάμεσα σε μοσχολέμονο και ακτινίδιο στην εμφάνιση και εντυπωσιάζει με τη γεύση του που συνδυάζει γκουάβα, φράουλα, ανανά και βιολέτα.

Αν δεν έχετε κωδικό μέλους για να παραγγείλετε προϊόντα ή για να μπείτε στην ομάδα μας, μπείτε εδώ>> Εγγραφή μέλους ΔΩΡΕΑΝ και κάντε την εγγραφή σας! http://stergiadoyxrysa.weebly.com/

http://stergiadoyxrysa.weebly.com/kappaalphanuepsilon-tauetanu-epsilongammarhoalphaphieta-sigmaomicronupsilon-sigmatauetanu-oriflame.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT