Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Η τέλεια περιποίηση πριν τον ύπνο


Ecollagen – επανακτήστε τη νεότητά σας

H Oriflame παρουσιάζει τα μοναδικά φυτικά βλαστοκύτταρα, επιλεγμένα για την - μεταξύ άλλων - εξαιρετική τους δυνατότητα να τονώνουν το κολλαγόνο της επιδερμίδας κατά 200%! Η δύναμή τους είναι αυτό που κάνει τη σειρά Ecollagen μοναδική.
Το Φυτικό Βλαστοκυτταρο είναι ένα πραγματικά μοναδικό κύτταρο - το μοναδικό κύτταρο που δεν γερνά ποτέ! Το μοναδικό αθάνατο κύτταρτο. Χρειάστηκαν 100 χρόνια για να αποκαλυφθούν οι μοναδικές του ιδιότητες στην περιποίηση της επιδερμίδας.

5 βήματα για την τέλεια περιποίηση

  1. Καθαρίστε το πρόσωπό σας με το Gel Καθαρισμού Εcollagen.
  2. Tονώστε την επιδερμίδα σας με την Τονωτική Λοσιόν Εcollagen που αλλάζει το ph της επιδερμίδας σας ώστε να διεισδύσουν καλύτερα τα συστατικά της κρέμας και του σέρουμ.
  3. Το Serum Διόρθωσης Ρυτίδων και Σύσφιξης είναι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα από την κρέμα ημέρας και την κρέμα νύχτας. Έχει αποδειχθεί ότι με τη χρήση του - σε συνδυασμό με την κρέμα ημέρας και την κρέμα νύχτας - κερδίζετε 19% καλύτερα αποτελέσματα στη μείωση των ρυτίδων.
  4. Το Serum Νύχτας, εκτός από το εκχύλισμα φυτικών βλαστοκυττάρων, περιέχει 2 οξέα (γλυκολικό, σακυλικό και λακτικό) που τονώνουν την ανανέωση της επιδερμίδας και κάνουν την επιδερμίδα σας πιο λεία από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.
  5. Κρέμα Νύχτας – κατά τη διάρκεια της νύχτας η επιδερμίδα σας χρειάζεται επιπλέον τροφή. Εφαρμόστε την κρέμα νύχτας μετά το serum για καλύτερα αποτελέσματα.

http://gr.oriflame.com/catalog-images/product/global/26686_4.png

http://gr.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=26690

http://gr.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=30141

http://gr.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=30139

Ειδική Προσφορά Καταλόγου 10

Αν δεν έχετε κωδικό μέλους για να παραγγείλετε προϊόντα ή για να μπείτε στην ομάδα μας, μπείτε εδώ>> Εγγραφή μέλους ΔΩΡΕΑΝ και κάντε την εγγραφή σας! http://stergiadoyxrysa.weebly.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT