Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019

01.08.2019 - 31.08.2019

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Το χτίσιμο της εμπιστοσύνης παίρνει χρόνο. Κι εμείς κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας από το 1967, τη χρονιά ίδρυσης της Oriflame. Γνωρίζετε ότι λανσάρουμε σχεδόν 6 νέα προϊόντα κάθε εβδομάδα; Μπορεί η βελτίωση των καλλυντικών μας και η δημιουργία νέων να είναι η κύρια δραστηριότητά μας, όμως σε αυτόν τον κατάλογο δίνουμε έμφαση σε προϊόντα που αποτελούν σταθερά τα αγαπημένα σας μέσα στα χρόνια. Αν δεν τα έχετε δοκιμάσει, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να το κάνετε. Επωφεληθείτε από τις απίθανες προσφορές στα θρυλικά μας προϊόντα και απολαύστε τα καταπληκτικά τους αποτελέσματα!
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

Last Minute Beauty Deals Καταλόγου Αυγούστου

Welcome Program

Τα Νέα Μέλη συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Καλωσορίσματος - Welcome Program και μπορούν να αποκτήσουν προϊόντα μεγάλης αξίας μόνο με €2.90!

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Αποκλειστικά για τα Νέα Μέλη.

Business Class Αυγούστου

• Σε περίπτωση που προκύψουν επιστροφές θα χρεώνεστε με την αξία των Δώρων που αποκτήσατε.

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

• Ένα τεμάχιο από το κάθε είδος ανά Χορηγό • Προκειμένου να παραλάβετε τα δώρα σας αρκεί μια οποιαδήποτε προσωπική παραγγελία στον Κατάλογο στον οποίο τα κερδίσατε. • Τα δώρα σας τα παραλαμβάνετε με παραγγελία σας έως και έναν Κατάλογο μετά το διάστημα κατά το οποίο τα κερδίσατε • Σε περίπτωση εξαντλήσεως των δώρων η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης με άλλα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας • Σε περίπτωση που προκύψουν επιστροφές από τα WPrecruits, οι Χορηγοί θα χρεώνονται με την αξία των Δώρων που αποκτήσανε. • Προϋπόθεση για να αποσταλούν τα δώρα είναι να έχουν παραληφθεί οι σχετικές Welcome Program παραγγελίες.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ WELLNES
Λάμψτε με τα Wellnes

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Δείτε πως μπορείτε να παραλάβετε την παραγκελία σας δωρεάν στα σημεία της Oriflame,της ACS  και τα ΕΛΤΑ.

INTERNET BAZAAR ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

WALCOME PROGRAM

ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ "ΚΕΡΔΙΖΩ"

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ - Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΑΣ

ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΌΣ ΜΕΛΩΝ ORIFLAME!

Business Planning Module

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΏΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΔΩΡΑ ΧΟΡΗΓΩΝ

ORIFLAME SUCCESS PLAN


ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΩΔΙΚΟ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΜΠΕΙΤΕ ΕΔ>> ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ! HTTP://ORIFLAMEXRUSASTERGIADOU.WEEBLY.COM/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT