Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Το Πάνελ των Ειδικών – Time Reversing Intense

http://gr.oriflame.com/news/show.jhtml?content=ne_items-85000039&newsTag=product
Για επιδερμίδα χωρίς γραμμές - Σταματήστε το χρόνο!
Με την πάροδο του χρόνου, χάνουμε οιστρογόνα και η επιδερμίδα χάνει την πυκνότητά της. Μία πλούσια ενυδατική βοηθά στην πρόληψη της απώλειας της υγρασίας και σταματά τη δημιουργία περισσότερων ρυτίδων. Βοτανικά συστατικά όπως το εκχύλισμα της Σόγιας έχουν ισχυρές ιδιότητες παρόμοιες με των οιστρογόνων που αποκαθιστούν και ενδυναμώνουν την επιδερμίδα.

Η Κρέμα Ημέρας και η Κρέμα Νύχτας περιέχουν τρία φυσικά ενεργά συστατικά που δρουν ενάντια στην ορμονική γήρανση, ενδυναμώνουν τη δομή της επιδερμίδας και αποκαθιστούν σημαντικά στοιχεία της επιδερμίδας που φθίνουν με το χρόνο. Μία τέλεια φροντίδα για την επιδερμίδα κατά και μετά την εμμηνόπαυση που ισχυροποιείται με τη χρήση των προϊόντων της ίδιας σειράς.
Η Κρέμα ημέρας έχει ένα ισχυρό σύμπλεγμα διεγερτικών στοιχείων σε μία νέα, πολυτελή σύνθεση. Με αγνό GenisteinSOY που δρα στα Beauty GenesTM της επιδερμίδας βοηθά στη διατήρηση της σφριγηλότητας, της ζωντάνιας και της νεανικότητας της επιδερμίδας. Το Μοναδικό Σύμπλεγμα Amino+TM προάγει την πυκνότητα της επιδερμίδας και βοηθά στη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου.
Η Κρέμα νύχτας επιτρέπει στην επιδερμίδα σας να γυρίσει το χρόνο πίσω με την απόλυτη αντιγηραντική λύση που είναι ειδικά σχεδιασμένη να στοχεύει σε όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας μετά την εμμηνόπαυση. Ενισχύει τα οφέλη της κρέμας ημέρας, κάνοντας τα συστατικά ακόμα πιο αποτελεσματικά με το συνδυασμό τους. Μία πολυτελής και απολαυστική σύνθεση!
Ενισχύστε την καθημερινή σας περιποίηση χρησιμοποιώντας τις κρέμες της ίδας σειράς αλλά και την κρέμα ημέρας για καλύτερα αποτελέσματα.
http://gr.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=24667

http://gr.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=24185
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT