Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΝΕΟΣ Κατάλογος 6 - Αγαπημένα Προϊόντα, Απίθανες Προσφορές!


ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 6
Αγαπημένα Προϊόντα, Απίθανες Προσφορές! 
14.04 - 04.05.2014


Σας παρουσιάζουμε το Νέο Άρωμα Eclat...
 Το αγαπημένο σας Eclat σε ανανεωμένη έκδοση! Ανακαλύψτε το!
NEΑ! Αρώματα Eclat!!
Ανακαλύψτε την ανανεωμένη έκδοση του αγαπημένου σας Γυναικείου και Ανδρικού Αρώματος Eclat και μη χάσετε την ευκαιρία στον Κατάλογο 6 να επιλέξετε 2 με μόνο €21.99 σε τιμή μέλους! 
BONUS OFFER! 
35 Χρόνια Θρυλικής Περιποίησης Επιδερμίδας και Σύσφιξης. Μη χάσετε την αγαπημένη σας κρέμα ημέρας Royal Velvet σε ειδική επετειακή έκδοση! Με κάθε €15.40 αγορές στον Κατάλογο 6, αποκτήστε τη με μόνο €7.65 σε τιμή μέλους!
NEΟ! Giordani Gold Iconic
Θα γίνει το αγαπημένο σας! Με 15 υπέροχες αποχρώσεις, κομψή μεταλλική συσκευασία και ΔΠ 15, το Νέο Κραγιόν Giordani Gold Iconic είναι η απόλυτη πολυτέλεια για τα χείλη σας!
NEA! The ONE
Με έμπνευση το σύγχρονο lifestyle, το Νέο brand μακιγιάζ ΤΗΕ ONE σας φέρνει όλες τις τελευταίες τάσεις στην ομορφιά και τη μόδα από όλο τον κόσμο. Γνωρίστε τα νέα απίθανα προϊόντα και μη χάσετε την απίθανη προσφορά: Με κάθε 2 προϊόντα ΤΗΕ ΟΝΕ, παίρνετε το ΝΕΟ The ONE Power Shine Lip Gloss Iridescent Blush Δώρο!

ΝΕΑ! Ecollagen!
Με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από τον Κατάλογο 4, αποκτήστε την αγαπημένη σας Αντιγηραντική Κρέμα Κυτταρικής Θεραπείας Diamond Cellular με μόνο €19.20 σε τιμή μέλους.
Γνωρίστε τα Πρώτοι!
Αποκτήστε πρώτοι τις Νέες Κρέμες Προσώπου Love Nature που έρχονται στον Κατάλογο 7! Αγοράζοντας οποιοδήποτε προϊόν περιποίησης επιδερμίδας από τον Κατάλογο 6, μπορείτε να αποκτήσετε τις νέες Love Nature μόνο €4.55 τη μία σε τιμή μέλους!
Αντηλιακή Προστασία 
Απολαύστε τον ήλιο με την Αντηλιακή Προστασία υψηλών προδιαγραφών Sun Zone στην οποία μπορείτε να βασίζεστε. Στον Κατάλογο 6 αποκτήστε τα προϊόντα της σειράς σε προσφορές που λατρέψετε!

ΝΕΑ! Discover
Έχετε ονειρευτεί να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο; Ελάτε μαζί μας σε εξωτικούς προορισμούς με τις Nέες Σειρές Discover!
Outlet
Τo Καλοκαίρι έρχεται! Προετοιμαστείτε με τις απίθανες προσφορές του Outlet Φυλλαδίου Καταλόγου 6.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT