Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΟΣ Κατάλογος 2 - Έρωτας με την πρώτη ματιά!


Ξεδιπλώστε τα πέταλα της καρδιάς σας...
 Το αγαπημένο σας άρωμα Volare σε νέο εντυπωσιακό μπουκάλι! Ανακαλύψτε το!
NEO! Άρωμα Volare!
Αφεθείτε στο όμορφο άρωμα του φρεσκοκομμένου τριαντάφυλλου με το Volare edt σε Νέο Εντυπωσικαό μπουκάλι! Στον Κατάλογο 2, αποκτήστε 2 Αρώματα Volare με μόνο €19.99 σε τιμή μέλους! 

NEA! Μάσκαρα Hyper Stretch XL
Αποκτήστε εντυπωσιακό όγκο με εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων με τη Νέα Μάσκαρα Hyper Stretch XL που επιμηκύνει τις βλεφαρίδες στη στιγμή με ίνες μήκους 4mm. Στον Κατάλογο 2, αποκτήστε 2 μάσκαρα Hyper Stretch XL με μόνο €7.99 σε τιμή μέλους!

Bonus Offer! Μην τη χάσετε!
Με κάθε €15.40 αγορές στον Κατάλογο 2, αποκτήστε την αγαπημένη σας κρέμα ημέρας σε ανεπανάληπτη τιμή και κερδίστε έως και -70%!

NEΑ! Συλλογή Sensual Velvet!
Βελούδινα απαλά χείλη σε έντονα χρώματα και λαμπερά νύχια στις απόλυτες must have αποχρώσεις της σεζόν από τη Νέα Συλλογή Sensual Velvet!

NEA! Σετ Φροντίδας
Απολαύστε το τρυφερό χάδι απαλότητας που σας χαρίζουν τα Νέα Σετ “Love is in the air” και “p.s. I Love You” για το σώμα και τα χέρια.

Silk Beauty!
Όμορφη επιδερμίδα με το μεταξένιο χάδι της Κρέμας Σώματος και του Αποσμητικού Silk Beauty σε τιμές που θα λατρέψετε! Αποκτήστε τα με έκπτωση έως -70%!

Μην το χάσετε! 
Με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από τον Κατάλογο 2, μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας Tender Care με μόνο €1.90!

NEO! Ανδρικό Άρωμα Ultimate
Το γεμάτο πάθος και φλογερό άρωμα του πιπεριού timut κυριαρχεί στο Νέο Ανδρικό Άρωμα Ultimate που ανήκει στον άντρα που ξέρει να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού!

NEA! North for Men Active
Απελευθερώστε το πνεύμα του νικητή με την αναζωογονητική μενθόλη του της Νέας Συλλογής North for Men Active. Αφρός Ξυρίσματος, Ενυδατική Κρέμα για μετά το Ξύρισμα και Σαμπουάν & Αφροντούς που θα αγαπήσετε.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT