Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Καταπολεμήστε τις Ρυτίδες!



Οι λεπτές γραμμές που ο χρόνος χαράζει στο πρόσωπο μας, είναι γνωστό ότι αρχίζουν να γίνονται περισσότερο εμφανείς γύρω στην ηλικία των 35+. Μια πιο νεανική εμφάνιση αρχίζει να γίνεται επιτακτική μας ανάγκη που με το πέρασμα του χρόνου αυξάνεται και κορυφώνεται στην περίοδο της εμμηνόπαυσης όπου τα σημάδια γίνονται περισσότερο ορατά.
Οι ρυτίδες όμως δεν εμφανίζονται με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια ένταση σε όλους μας. Οι παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση τους είναι:
  • Ο τύπος επιδερμίδας: Οι ξηρές επιδερμίδες είναι πιο ευάλωτες στον σχηματισμό ρυτίδων καθώς δεν συγκρατούν ικανοποιητικά ποσοστά υγρασίας και είναι πιο λεπτές. Στις ξηρές επιδερμίδες σχηματίζονται από μικρές ηλικίες γραμμές ξηρότητας που αργότερα θα εξελιχθούν σε λεπτές ρυτίδες και σε πολύ ώριμες ηλικίες σε βαθιές ρυτίδες.
  • Η έκθεση στον ήλιο: Ο ήλιος θεωρείται ο Νο 1 παράγοντας γήρανσης. Όσο πιο πολύ εκτίθεται το δέρμα σας στις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες, τόσο πιο πολλές ρυτίδες θα εμφανίσει το δέρμα σας και θα οδηγηθεί σε πρόωρη γήρανση!
  • Η διατροφή και το νερό που πίνουμε: Ελλιπής διατροφή, φτωχή σε ιχνοστοιχεία, μέταλλα και βιταμίνες, επιταχύνουν το ρυθμό γήρανσης. Η ποσότητα νερού που καταναλώνουμε σε καθημερινή βάση παίζει επίσης πολύ καθοριστικό ρόλο στην ενυδάτωση του δέρματος και στα σημάδια γήρανσης που αυτό εμφανίζει.
  • Η σωστή καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, ή στον αντίποδα η ελλιπής φροντίδα, επηρεάζουν σημαντικά το ρυθμό εμφάνισης των ρυτίδων.
  • Το κάπνισμα
  • Η έλλειψη ύπνου

Σε δερματικό επίπεδο, δύο είναι οι βασικοί παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση των ρυτίδων.
  • Τα ποσοστά του υαλουρονικού οξέως στο δέρμα: Το υαλουρονικό οξύ είναι μια φυσική υδρόφιλη ουσία, ικανή να συγκρατεί μέχρι και χίλιες φορές το βάρος της σε νερό. Υπάρχει φυσικά στο δέρμα μας σε υψηλά επίπεδα όσο είμαστε νέες, όσο όμως τα χρόνια περνούν (και ανάλογα και με τους παράγοντες που αναφέραμε πιο πάνω) τα επίπεδα του μειώνονται δραματικά. Το δέρμα δεν μπορεί πλέον να συγκρατεί τις απαραίτητες ποσότητες νερού και αφυδατώνεται. Σκεφτείτε ένα φρέσκο μήλο πως ζαρώνει καθώς μαραίνεται και χάνει την υγρασία του. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στο δέρμα σας!
  • Τα επίπεδα κολλαγόνου και ελαστίνης: Οι δύο αυτές βασικές δομικές πρωτεΐνες του δέρματος, είναι υπεύθυνες για την διατήρηση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του. Οσο μεγαλώνουμε, μειώνονται τα ποσοστά τους στο δέρμα και αυτό χαλαρώνει και εμφανίζει βαθιές ρυτίδες. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη, αποτελούνται από αζωτούχες ενώσεις που ονομάζονται πεπτίδια και αποτελούν τις βασικές δομές των πρωτεϊνών αυτών. Τα πεπτίδια επίσης αποτελούν δομικές ουσίες του οργανισμού και βασικά συστατικά των κυττάρων. 

Τι μπορούμε να κάνουμε για να καθυστερήσουμε την εμφάνιση των ρυτίδων, να εξαφανίσουμε τις λεπτές γραμμές ξηρότητας και να μειώσουμε τις ήδη υπάρχουσες ρυτίδες;
Θα πρέπει αρχικά να μειώσουμε την έκθεση μας στον ήλιο, να ακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής και να πίνουμε πολύ νερό. Παράλληλα να εντάξουμε στην καθημερινή μας φροντίδα, τη χρήση προϊόντων με πλούσια συστατικά που αυξάνουν τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα και δίνουν ώθηση στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
Μια πρόσφατη μεγάλη έρευνα από καθηγητές και δερματολόγους του τμήματος κοσμητολογίας, αποδεικνύει την αντιγηραντική δράση των πεπτιδίων. Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, τα πεπτίδια κατέχουν σημαντικό ρόλο στην μετάδοση μηνυμάτων μεταξύ των κυττάρων και γίνονται ρυθμιστές πολλών βιολογικών διεργασιών. Αυτά τα ισχυρά αντιρυτιδικά συστατικά, μπορούμε να τα βρούμε στην μοναδική αντιρυτιδική σειρά Ecollagen..
Η νέα μας σειρά Ecollagen είναι εμπλουτισμένη με φυτικά βλαστοκύτταρα, που αποτελούν πραγματικά το θαύμα της φύσης μιας και ενεργοποιούν και προστατεύουν το κολλαγόνο της επιδερμίδας μας, ενισχύουν την παραγωγή του μέχρι και κατά 200% και γεμίζοντας τις ρυτίδες από το εσωτερικό τους.
Μετά από 12 βδομάδες χρήσης, τα επίπεδα κολλαγόνου και ελαστίνης αυξάνονται, οι ρυτίδες μειώνονται σε μήκος, σε βάθος και σε πλάτος, ενώ οι λεπτές γραμμές ξηρότητας εξαφανίζονται. Μελέτες που έγιναν σε μια ομάδα γυναικών που χρησιμοποίησαν την σειρά για 12 εβδομάδες, έδειξαν άμεση ενυδάτωση, πιο λεία και σφριγηλή επιδερμίδα, πιο αναζωογονημένη και νεανική εμφάνιση με εμφανώς λιγότερες ρυτίδες.
Τώρα γνωρίζουμε πως θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις ανεπιθύμητες ρυτίδες μας!
Κρέμα Ημέρας Διόρθωσης Ρυτίδων με SPF 15 Ecollagen
(4 Βαθμολογίες)

Nr. 26685
30,00 €

1 σχόλιο:

  1. Νήματα κορίτσια! Εγώ αν δοκίμαζα κάτι αυτό θα ήταν σίγουρα. Όσο αποτελεσματικές και εάν είναι οι κρέμες, δεν εξαλείφουν τελείως τις ρυτίδες. Με τα νήματα βλέπεις μεγάλη διαφορά. Μια φίλη μου πήγε εδώ https://chryssalis.com/nimata-pdo/ και πραγματικά το πρόσωπό της έλαμψε. Θα το σύστηνα σε οποιαδήποτε μπορεί να διαθέσει λίγα χρήματα σε κάποιον ειδικό για την αντιμετώπιση των ρυτίδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT