Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Νέος Κατάλογος 6 2013 - Θέλετε τέλεια Επιδερμίδα; Φυσικά, Ναι!



Νεά, Εκπληκτικά Optimals
Η αγαπημένη σας σειρά Optimals, από υπέροχη έγεινε εκπληκτική! Γνωρίστε τη και με την αγορά οποιουδήποτε σετ από τις σελίδες 4-7 του Καταλόγου 6, αποκτήστε το προστατευτικό χειλιών Tender Care μόνο €€1.95!
Σε μοναδική τιμή γνωριμίας

Καλό Πάσχα!
Extra απίθανες πασχαλινές εκπλήξεις και προσφορές έως και 60% σας περιμένουν στο ένθετο του Καταλόγου 6! Όμορφα δώρα για εκείνη και εκείνον και πρακτικά, όμορφα σετ που δεν πρέπει να χάσετε! Έως εξαντλήσεως!
Mοναδικές προσφορές
Beauty Bonus!
Κάντε €11.55 αγορές στον Κατάλογο 6 και αποκτήστε την Τσάντα Δύο Όψεων Juliette μόνο €9.90! Ιδανική για την άνοιξη και το καλοκαίρι, αλλάζει όψη στη στιγμή και ταιριάζει με όλα τα στυλ. Τώρα είναι η ευκαιρία!
Μοναδική προσφορά

NEΑ Κραγιόν GG Voluptuous!
Αποκτήστε άμεσα πιο γεμάτα χείλη με πλούσια ενυδάτωση και λαμπερό χρώμα με τα νέα Κραγιόν Giordani Gold Voluptuous σε 10 super αποχρώσεις!
Σε μοναδική τιμή γνωριμίας

ΝΕΟ Σέρουμ για τις βλεφαρίδες!
Το Νέο Σέρουμε για τις βλεφαρίδες Hyper Stretch σας χαρίζει ορατά πιο μακριές βλεφαρίδες μέσα σε 4 εβδομάδες με καθημερινή χρήση!
Σε μοναδική τιμή γνωριμίας

ΝΕΟ Κρεμώδες Ρουζ Studio Artist!
H Malin Akerman τα υπογράφει και μας λέει: «Οι stars λατρεύουν ό,τι τους χαρίζει άψογο τελείωμα και υγιή λάμψη!». Θα τα λατρέψετε και εσείς!
Σε μοναδική τιμή γνωριμίας

ΝΕΑ Feminelle!
Τώρα ακόμα πιο βελτιωμένα, με extra βιταμίνες! Απολαύστε την πιο απαλή γυναικεία υγιεινή με τα Νέα Feminelle που σέβονται τη φυσική ισορροπία του pH της ευαίσθητης περιοχής!
Σε μοναδική τιμή γνωριμίας

Νεά Γενιά Αντηλιακής Προστασίας!
Η Νέα σειρά Sun Zone με τεχνολογία κυτταρικής προστασίας προσφέρει ασφάλεια κάτω απο τον ήλιο για όλη την οικογένεια. Τώρα και με αντηλιακό για το πρόσωπο με ΔΠ 50!
Σε μοναδική τιμή γνωριμίας

Προσφορά που δε θέλετε να χάσετε!
Silk Beauty: Με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από τον Κατάλογο 6 αποκτήστε την κρέμα Σώματος, το Αποσμητικό και την Κρέμα Χεριών Silk Beauty με -60%!
Σε απίθανη προσφορά

ΝΕΟ! Ανδρικό Άρωμα Rival
Ισχυρό και γεμάτο ένταση όπως ένας δυνατός αντίπαλος, το Νέο Άρωμα Rival συναρπάζει με ένα μοναδικό συνδυασμό Καφέ, Vu-huong και Βιολέτας!
Σε μοναδική τιμή γνωριμίας

Το αγαπημένο μας
Το πολυτελές άρωμά του και το υπέροχο γυάλινο μπουκάλι του κάνουν το Γυναικείο Άρωμα Grace το αγαπημένο μας. Θα το λατρέψετε και εσείς!
Σε μοναδική προσφορά

Μην τα χάσετε!
Spray Muse, Miss O, Soul και Voyager σε πρακτικό μέγεθος και απίθανη τιμή γιατί σας αξίζει ένα μοναδικό άρωμα για κάθε σας διάθεση. Αποκτήστε τα σήμερα όλα!
Σε μοναδική προσφορά


Αν δεν έχετε κωδικό μέλους για να παραγγείλετε προϊόντα ή για να μπείτε στην ομάδα μας, μπείτε εδώ>> Εγγραφή μέλους ΔΩΡΕΑΝ και κάντε την εγγραφή σας! http://stergiadoyxrysa.weebly.com/






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT