Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Γυρίστε πίσω το χρόνο με τη νέα Time Reversing SkinGenist™



Επαναφέρετε τη δύναμη των beauty genes σας.

Έπειτα από σχεδόν 10 χρόνια εντατικής έρευνας η Oriflame υπερήφανα παρουσιάζει τη σειρά Time Reversing SkinGenist™. Είναι η πρώτη σειρά περιποίησης επιδερμίδας της Oriflame με ένα βασικό συστατικό που δρα στα γονίδια της επιδερμίδας, χρησιμοποιώντας το GenisteinSOY για να αντιστρέψει τη διαδικασία γήρανσης, αφήνοντας την επιδερμίδα σας να δείχνει νεανική και λαμπερή.

Διατηρήστε μία όμορφη εμφάνιση με τη βοήθεια του GenisteinSOY
"Καθαρισμένο" πάνω από δέκα φορές, το GenisteinSOY είναι ένα πλούσιο αντιγηραντικό, θρεπτικό συστατικό από Σόγια που ενεργοποιεί την επιδερμίδα σε γενετικό επίπεδο. Μέσα από τη σειρά Time Reversing SkinGenist™, το πρωτοποριακό αυτό συστατικό προσφέρει πικοίλα ευεγερτικά αποτελέσματα. Διεισδύοντας βαθειά στην επιδερμίδα, όχι μόνο βελτιώνει την υφή της αλλά ενεργοποιεί και την παραγωγή κολλαγόνου προσφέροντας παράλληλα αντιοξειδωτική δράση.

Στοχεύοντας 3 beauty genes
Τα προϊόντα της σειράς Time Reversing SkinGenist™ χρησιμοποιούν την καινοτομική και πρωτοποριακή επιστήμη GenisteinSOY για να στοχεύσουν στις μοναδικές ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας. Το GenisteinSOY βοηθά στην ενεργοποίηση τριών βασικών beauty genes: το ‘anti-dryness gene’ (γονίδιο κατά της αφυδάτωσης), διασφαλίζοντας ότι η επιδερμίδα σας είναι ενυδατωμένη και μετά από κάθε χρήση. Το ‘cell rejuvenator gene’ (γονίδιο αναζωογόνησης κυττάρων), διατηρώντας την παραγωγή κυττάρων ώστε η επιδερμίδα σας να αναζωογονείται και να φαίνεται λαμπερή. Τέλος, το ‘structural gene’ (γονίδιο διάρθρωσης) διασφαλίζοντας ότι το περίγραμμα του προσώπου σας παραμένει νεανικό.

H Time Reversing επαναφέρει τα στοιχεία της νεανικής επιδερμίδας κάνοντας την επιδερμίδα σας να δείχνει έως και 8 χρόνια νεότερη*:
Λάμψη
Ρυτίδες
Σφριγηλότητα
Ανθεκτικότητα
Ομοιόμορφος τόνος

*Εκτίμηση 103 γυναικών που χρησιμοποίησαν την κρέμα νύχτας και την κρέμα ημέρας για 4 εβδομάδες.
Κρέμα Ημέρας Time Reversing SkinGenist™ με SPF 15 Nr. 24181
23,05 €
απο
33,85 €
Κρέμα Νύχτας Time Reversing SkinGenist™
Nr. 24184
23,05 €
απο
33,85 €

Γίνε μέλος!
Δες τον κατάλογο
Πως θα κάνετε την παραγγελία σας (pdf)
Καμπάνια δωρεάν παραλαβής παραγγελιών

Αν δεν έχετε κωδικό μέλους για να παραγγείλετε προϊόντα ή για να μπείτε στην ομάδα μας, μπείτε εδώ https://www.facebook.com/xrysastergiadou/app_180810088654561 και κάντε την εγγραφή σας!http://stergiadoyxrysa.weebly.com/
http://my.oriflame.gr/stergios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT