Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Έρευνα & Ανάπτυξη



Η Oriflame έχει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία καλλυντικών, συνδυάζοντας τα καλύτερα φυσικά συστατικά με τις πιο πρόσφατες επιστημονικές έρευνες. Η συσσωρευμένη μας γνώση και εμπειρία μας είναι στα χέρια μιας αφοσιωμένης ομάδας Έρευνας & Ανάπτυξης που μοιράζεται σε δύο σημεία, το Δουβλίνο της Ιρλανδίας και τη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Συνολικά, η ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης αριθμεί πάνω από εκατό επιστήμονες και ειδικευμένους τεχνικούς καλύπτοντας διάφορους επιστημονικούς κλάδους από την διατύπωση μιας φόρμουλας, την έρευνα της επιδερμίδας, την κλινική δοκιμή, την ανάπτυξη διαδικασιών, την τεχνολογία συσκευασιών, τη μικροβιολογία, την τοξικολογία μέχρι την περιβαλλοντική επιστήμη, την υποστήριξη διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και τις υπηρεσίες αδειοδοτήσεων και εγκρίσεων.

Στο Δουβλίνο, η λειτουργία του κέντρου επικεντρώνεται στην ανάπτυξη προϊόντων. Οι ειδικοί μας δημιουργούν δραστικές φόρμουλες και κάνουν κλινικές δοκιμές, ενώ παρέχουν και τεχνική υποστήριξη σε τομείς υπηρεσιών αδειοδοτήσεων και εγκρίσεων, ασφάλειας των προϊόντων και ευρείας παραγωγής. Τα προγράμματα αυτά είναι βραχυπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα (από 1 έως 3 χρόνια) και προσφέρουν τεχνολογία και νέα καινοτομικά προϊόντα στους τομείς της περιποίησης επιδερμίδας, του μακιγιάζ, των αρωμάτων και της προσωπικής φροντίδας.

Στη Στοκχόλμη, οι ειδικοί μας εργάζονται επάνω στην έρευνα της επιδερμίδας και έχουν ως στόχο τη δημιουργία των επόμενων πρωτοποριακών τεχνολογιών της Oriflame κυρίως σε εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Τα προγράμματα αυτά βασίζονται σε κυτταρικό/βιολογικό επίπεδο και είναι μακροπρόθεσμα (από 3 έως 7 χρόνια).


Αν δεν έχετε κωδικό μέλους για να παραγγείλετε προϊόντα ή για να μπείτε στην ομάδα μας, μπείτε εδώ https://www.facebook.com/xrysastergiadou/app_180810088654561 και κάντε την εγγραφή σας!http://stergiadoyxrysa.weebly.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT