Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ανακαλύψτε το άγνωστο με το Native Force


Ανδρικό Άρωμα Native Force Edt
Nr. 23828
19,75 € 
33,00 €
Ακούστε την καρδιά σας

Ο αέρας είναι βαρύς και η υγρασία οδυνηρή, το αρχέγονο ένστικτο ξυπνά καθώς η βλάστηση γίνεται όλο και πιο πυκνή. Κάθε βήμα πιο βαθιά μέσα στη ζούγκλα είναι ένα βήμα πιο μακριά από τον πολιτισμό, και δεν έχεις αισθανθεί ποτέ πιο ζωντανός. Όσο προχωράς μέσα στη ζούγκλα συναντάς έναν λαό πολύ διαφορετικό απο τον δικό σου. Η γλώσσα τους είναι άλλη αλλά καταλαβαίνεις. Από κάπου βαθιά μέσα σου, τα λόγια τους γίνονται δικά σου και ο ρυθμός της ζωής τους σαν τον δικό σου. Ο αρχικός φόβος σου δείχνει πια ασήμαντος και γίνεσαι αποδεκτός ως ένας από αυτούς.

Γιορτάζοντας το ένστικτο του ανθρώπου για εξερέυνηση, το άρωμα του Native Force Eau de Toilette αντανακλά τις διάφορες πτυχές του τροπικού δάσους της Νοτιοανατολικής Ασίας. Μοσχολέμονο Kaffri, γκρέιπφρουτ, μοσχοκάρυδο και νεράντζι αποτελούν τις φρέσκιες νότες κορυφής. Μια καρδιά από φασκόμηλο και λεβάντα καταλήγει σε ένα ισχυρό, αισθησιακό φινίρισμα από ξύλο κοκοφοίνικα από τα πλούσια δέντρα Palo Santo.,

Το ισχυρό, αρσενικό γυάλινο σώμα και το τέλειο ξύλινο καπάκι που προέρχεται από δάση με Ευρωπαϊκή πιστοποίηση PEFC και συμφωνεί με τις προδιαγραφές χαρτιού που έχει θέσει η Oriflame, εκφράζει τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση. Το συναρπαστικό άρωμα αποτίει φόρο τιμής στην αιώνια περιέργεια του ανθρώπου και την αναζήτηση της βαθύτερης σχέσης του με τη φύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT