Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

01.11.2019 - 31.11.2019

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ήσασταν καλοί ή άτακτοι αυτή τη χρονιά; Στην Oriflame αυτό δεν έχει καμία σημασία... Το μόνο που θέλουμε είναι να έχουν όλοι την ικανοποίηση του να αποκτούν αυτό ακριβώς που επιθυμούν! Γιατί να μην κάνετε αυτά τα Χριστούγεννα τέλεια για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Σε αυτόν τον κατάλογο έχουμε συνδυάσει τα πιο αγαπημένα προϊόντα σε σετ μέσα σε εντυπωσιακά κουτιά. Μπείτε στον ρόλο του Άγιου Βασίλη και εξασκηθείτε στην τέχνη του να προσφέρετε τέλεια δώρα! Μη χάσετε τις Black Friday προσφορές στο τέλος του καταλόγου!

Last Minute Beauty Deals Καταλόγου Νοεμβρίου

Welcome Program

Τα Νέα Μέλη συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Καλωσορίσματος - Welcome Program και μπορούν να αποκτήσουν προϊόντα μεγάλης αξίας μόνο με €2.90!

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Αποκλειστικά για τα Νέα Μέλη.

Business Class Νοεμβρίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

• Ένα τεμάχιο από το κάθε είδος ανά Χορηγό • Προκειμένου να παραλάβετε τα δώρα σας αρκεί μια οποιαδήποτε προσωπική παραγγελία στον Κατάλογο στον οποίο τα κερδίσατε. • Τα δώρα σας τα παραλαμβάνετε με παραγγελία σας έως και έναν Κατάλογο μετά το διάστημα κατά το οποίο τα κερδίσατε • Σε περίπτωση εξαντλήσεως των δώρων η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης με άλλα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας • Σε περίπτωση που προκύψουν επιστροφές από τα WPrecruits, οι Χορηγοί θα χρεώνονται με την αξία των Δώρων που αποκτήσανε. • Προϋπόθεση για να αποσταλούν τα δώρα είναι να έχουν παραληφθεί οι σχετικές Welcome Program παραγγελίες.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ WELLNES
Λάμψτε με τα Wellnes

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Δείτε πως μπορείτε να παραλάβετε την παραγκελία σας δωρεάν στα σημεία της Oriflame,της ACS  και τα ΕΛΤΑ.

INTERNET BAZAAR ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

WALCOME PROGRAM

ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ "ΚΕΡΔΙΖΩ"

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ - Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΑΣ

ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΌΣ ΜΕΛΩΝ ORIFLAME!

Business Planning Module

ΕΝΤΥΠΑ ORIFLAME (PDF)

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΏΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΩΡΑ ΧΟΡΗΓΩΝ

ORIFLAME SUCCESS PLAN


ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΩΔΙΚΟ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΜΠΕΙΤΕ ΕΔ>> ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ! HTTP://ORIFLAMEXRUSASTERGIADOU.WEEBLY.COM/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT