Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Η ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ + ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ + ΤΟ ΝΕΡΟ MICELLAR ΜΟΝΟ €7,70.

Καταπραϋντική Κρέμα Ημέρας για Ξηρές/ Ευαίσθητες Επιδερμίδες Optimals Hydra Care ΚΩΔ. 32468, Καταπραϋντική Κρέμα Νύχτας για Ξηρές/ Ευαίσθητες Επιδερμίδες Optimals Hydra Care ΚΩΔ. 32469 & Νερό Καθαρισμού Micellar Optimals ΚΩΔ. 34002 ΜΟΝΟ €7,70.
Μία βαθιά ενυδατική κρέμα ημέρας που αφήνει την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα αναζωογονημένη, ελαστική και ανακουφισμένη. Με μίγμα φυσικών Σουηδικών συστατικών από καταπραϋντικό Ρείκι και αντιοξειδωτική Καστανιά, θρεπτική Βιταμίνη B3 και ενεργά συστατικά κατά των ρύπων που βοηθούν στην προστασία της επιδερμίδας από τις σκληρές περιβαλλοντικές επιθέσεις. Δερματολογικά ελεγμένη.
Μία εντατικά ενυδατική κρέμα νύχτας που αφήνει την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα απαλή, θρεμμένη και ανακουφισμένη. Με μίγμα φυσικών Σουηδικών συστατικών από καταπραϋντικό Ρείκι και αντιοξειδωτική Καστανιά, ενυδατική Βιταμίνη Ε που διατηρεί την ισορροπία της υγρασίας, βελτιώνει την άνετη αίσθηση της επιδερμίδας και την ενδυναμώνει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δερματολογικά ελεγμένη.
Ένα ήπιο προϊόν καθαρισμού που δε χρειάζεται ξέβγαλμα, σχεδιασμένο να καθαρίζει την επιδερμίδα και να αφαιρεί το μακιγιάζ. Με καταπραϋντικό μίγμα φυσικών Σουηδικών συστατικών και Τεχνολογία HydraRise που κλειδώνει την υγρασία. Η επιδερμίδα φρεσκάρεται και καθαρίζει άμεσα, χωρίς ίχνη μακιγιάζ. Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες, χωρίς οινόπνευμα, με φόρμουλα με ισορροπημένο pH που καταπρΰνει και δροσίζει.

INTERNET BAZAAR ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

WALCOME PROGRAM

ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ "ΚΕΡΔΙΖΩ"

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ - Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΑΣ

ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΌΣ ΜΕΛΩΝ ORIFLAME!

Business Planning Module

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΏΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΔΩΡΑ ΧΟΡΗΓΩΝ

ORIFLAME SUCCESS PLAN


ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΩΔΙΚΟ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΜΠΕΙΤΕ ΕΔ>> ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ! HTTP://ORIFLAMEXRUSASTERGIADOU.WEEBLY.COM/



2 σχόλια:

  1. βρήκα αυτές τις πολύ καλές κρέμες σ ένα online φαρμακείο που τις είχε και σε προσφορά, https://www.qpharmacy.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα προϊόντα της Oriflame δεν πουλούντε σε καταστήματα ή σε Φαρμακεία εκτός εάν είναι μέλος εάν θέλετε και σας ενδιαφέρει να τα προμηθεύεστε και με έκπτωση πάνω από 30% μπορούμε να σας ενημερώσουμε σας ευχαριστώ!

      Διαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT