Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

3 ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΑΣ

01.08.2018 - 31.08.2018

3 ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΑΣ

Ένα άρωμα είναι πραγματικά κάτι πολύ ισχυρό: μπορεί να δώσει έμφαση στην προσωπικότητά σας, να εκφράσει το ποιος είστε, να τονώσει την αυτοπεποίθησή σας ακόμα και να αλλάξει τη διάθεσή σας. Εάν έχετε άγχος ή απλά νιώθετε πεσμένοι, έχουμε για εσάς τα αρώματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας!
1. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ 
Τις ημέρες που αισθάνεστε ότι δεν αντέχετε άλλο και η αυτοπεποίθησή σας δεν είναι στα καλύτερά σας, ένα άρωμα μπορείτε να αποδειχθεί σωτήριο. Τέτοιες μέρες, οι γήινες μυρωδιές είναι η καλύτερη επιλογή. Σας βοηθούν να επανακτήσετε τη συναισθηματική σας ταυτότητα και τονώνουν την εσωτερική σας δύναμη. Εμπνευσμένο από την Σκανδιναβική θεά Idunn, το Possess The Secret έχει μοναδικές νότε Χρυσού Μήλου που δημιουργήθηκαν ειδικά για να τονώσουν την εσωτερική σας αντοχή και ενέργεια. Οι νότες βάσεις από σανδαλόξυλο και βανίλια λειτουργούν καταπραϋντικά και σας βοηθούν να αισθάνεστε πιο δυνατή ό,τι και αν συμβαίνει στη ζωή σας!
2. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ 
Η προετοιμασία για μία συνέντευξη ή μία σημαντική συνάντηση μπορεί μερικές φορές να απαιτεί λίγο περισσότερο θάρρος. Για να απαλλαγείτε από την ανησχυάι και την ένταση αναζητήστε χαρακτηριστικά αρώματα που θα σας κάνουν να αισθάνεστε ήρεμη, συγκεντρωμένη και σίγουρη για τον εαυτό σας. Τα Ανατολίτικα αρώματα είναι η καλύτερη επιλογή: ασκούν πειθώ, χωρίς να είναι υπερβολικά. Με φρέσκιες νότες κορυφής από λευκό βατόμουρο και ξύσμα λεμονιού, το Lucia Bright Aura ενισχύει την εσωτερική σας λάμψη και σας χαρίζει λίγη ακόμα αυτοπεποίθηση. Οι νότες καρδιάς από ξύλο κέδρου και κεχριμπαριού είναι ο τέλειος εκλεπτυσμένος και αξέχαστος συνδυασμός.
3. ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
Είναι ώρα για το πρώτο ραντεβού και αρχίζετε να αισθάνεστε πεταλούδες στο στομάχι. Τι θα συζητήσουμε; Και αν ιδρώσω; Τι άρωμα να φορέσω; Καθώς η πρώτη αίσθηση του αρώματός σας μπορεί να κάνει τόση εντύπωση όση και η πρώτη συζήτηση, σας προτείνουμε κάτι λουλουδάτο, ανάλαφρο και γοητευτικό. Ίσως κάτι ρομαντικό και φλερτώδες; Το Eclat Mademoiselle αναδύει εξωτική, εύθραυστη και μεγαλοπρεπή θηλυκότητα που ενσαρκώνει την πραγματική ρομαντική κομψότητα. Με ήπιες νότες νερού και λευκό ιβίσκο, είναι το τέλειο συνοδευτικό για ένα ραντεβού.
 ΚΕΙΜΕΝΟ: 

INTERNET BAZAAR ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

WALCOME PROGRAM

ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ "ΚΕΡΔΙΖΩ"

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ - Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΑΣ

ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΌΣ ΜΕΛΩΝ ORIFLAME!

Business Planning Module

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΏΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΔΩΡΑ ΧΟΡΗΓΩΝ

ORIFLAME SUCCESS PLAN


ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΩΔΙΚΟ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΜΠΕΙΤΕ ΕΔ>> ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ! HTTP://ORIFLAMEXRUSASTERGIADOU.WEEBLY.COM/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT