Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Miss Giordani Eau de Parfum

http://gr.oriflame.com/news/show.jhtml?content=ne_items-78100032&newsTag=product
Λαμπερό, κομψό και απόλυτα θηλυκό, το Miss Giordani Eau De Parfum περικλείει το πάθος και τη διακριτική κομψότητα του Ιταλικού τρόπου ζωής.
Η νέα προσθήκη της σειράς Giordani Gold είναι λεπτεπίλεπτο, ζωηρό και εξαίσιο άρωμα. Από την πρώτη εντύπωση, το Miss Giordani αποκαλύπτει ένα μοναδικό άρωμα που ανθίζει σε κάτι ακόμα πιο σαγηνευτικό και κοψό.
Ένα λουλουδάτο, φρουτώδες άρωμα
Αφήστε το Miss Giordani Eau De Parfum να σας απογειώσει με νότες κορυφής από λευκό γκρέιπφρουτ, περγαμόντο Καλαβρίας και φρέσκο σορμπέ μάνγκο εμπλουτισμένο με μια καρδιά από σπάνιο κόκκικνο πιπέρι Pondicherry, άνθος Νέρολι, λευκή παιώνια και φρέζια και βάση από πλούσιο ξύλο και φρουτώδες musk.
“Ήθελα το άρωμα αυτό να καθρεφτίζει την ασύγκριτη Ιταλική κομψότητα και να είναι όπως η εκλεπτυσμένη γυναίκα που το φορά: λαμπερό και πολυτελές, με έντονη προσωπικότητα” λέει ο δημιουργός του Miss Giordani Eau De Parfum, ο παγκοσμίου φήμης Γάλλος αρωματοποιός Lucas Sieuzac.
Tο Άνθος Νέρολι
Η χαρακτηριστική νότα του Miss Giordani είναι το άνθος Νέρολι. Κάτω από τον ηλιόλουστο ουρανό της Ιταλίας, το άνθος Νέρολι ανθίζει στις πορτοκαλιές από όπου συλλέγεται το συμπυκνωμένο αιθέριο έλαιό του μέσω μίας περίπλοκης διαδικασία απόσταξης. Αφήνει μία φρέσκια, πικρόγλυκη αίσθηση εσπεριδοειδών και αισθησιακούς τόνους μελιού που χαρίζουν αυτοπεποίθηση, ζωντάνια και σαγήνη στη γυναίκα που φορά το άρωμα.
Το Μπουκάλι
Αυτό το υπέροχο άρωμα έρχεται σε ένα εμβληματικό μπουκάλι. Δημιουργημένο από πολυτελές βαρύ γυαλί, είναι η επιτομή του Ιταλικού σχεδίου με τις απλές και κομψές γραμμές του. Το Giordani Gold Eau de Parfum είναι η έμπνευση πίσω από αυτή τη κομψή εμφάνιση που καθρεφτίζει τη χάρη μίας πόλης της Ιταλίας με τη διαχρονική αλλά συνάμα μοντέρνα αρχιτεκτονική της. Το εντυπωσιακό αυτό μπουκάλι ταιριάζει τέλεια στο χέρι σας για να απολαύσετε την αισθητική του.
http://gr.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=30399

 ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ - Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΑΣ

Αν δεν έχετε κωδικό μέλους για να παραγγείλετε προϊόντα ή για να μπείτε στην ομάδα μας, μπείτε εδώ>> Εγγραφή μέλους ΔΩΡΕΑΝ και κάντε την εγγραφή σας! http://oriflamexrusastergiadou.weebly.com/

 
http://oriflamexrusastergiadou.weebly.com/kappaalphanuepsilon-tauetanu-epsilongammarhoalphaphieta-sigmaomicronupsilon-sigmatauetanu-oriflame.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT