Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ecollagen - Αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου. Γεμίζει τις ρυτίδες.


http://gr.oriflame.com/news/show.jhtml?content=ne_items-85000034&newsTag=product 
  

Περιποιείστε σωστά και καθημερινά την επιδερμίδα σας;

Λίγα λεπτά την ημέρα αρκούν για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας όμορφη για χρόνια! Είναι πολύ σημαντικό να είστε επιμελείς με την καθημερινή σας φροντίδα. Πάντα να ξεκινάτε και να τελειώνετε την ημέρα σας με ένα προϊόν καθαρισμού για να απομακρύνετε το μακιγιάζ και τους ρύπους. Ένα προϊόν τόνωσης ολοκληρώνει τον καθαρισμό και συσφίγγει τους πόρους. Ολοκληρώστε με μία καλή ενυδατική. Χρησιμοποιώντας προϊόντα της ίδιας σειράς εξασφαλίζετε ότι η επιδερμίδα σας απορροφά όλα τα χρήσιμα συστατικά μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα.
Το Κολλαγόνο είναι η βασική πρωτεΐνη που χτίζει την επιδερμίδα. Με την ηλικία, η παραγωγή της επιβραδύνεται και τα αποθέματά της φθίνουν με αποτέλεσμα τη δημιουργία ρυτίδων. Η Νέα φόρμουλα της Ecollagen είναι εμπλουτισμένη με μοναδικά πεπτίδια κολλαγόνου που προέρχονται από φυτικά βλαστοκύτταρα, τα μοναδικά αθάνατα και αγήρατα κύτταρα του φυτού. Δουλεύουν από μέσα για να τονώσουν και να προστατέψουν την παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα, έχοντας ως αποτέλεσμα την κλινικά αποδεδειγμένη μείωση των ρυτίδων.
Βεβαιωθείτε ότι βρίκσετε λίγα λεπτά το πρωί και το βράδυ για να φροντίσετε την επιδερμίδα σας. Μπορείτε να τη διατηρήσετε νεανική και φρέσκια απλά και μόνο επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα και ακολουθώντας αυστηρά την καθημερινή σας συνήθεια φροντίδας.
Επιλέξτε την κατάλληλη περιποίηση για τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας και μη χάσετε τις προσφορές Εcollagen του καταλόγου 14!
http://gr.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=26685

http://gr.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=30141
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT