Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

Η Oriflame σου προσφέρει την ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου με μία πολύ σημαντική υποτροφία!


http://gr.oriflame.com/news/show.jhtml?content=ne_items-80000020
Mία Mεγάλη Συνεργασία Κοινωνικής Προσφοράς.
Στα πλαίσια της πολυετούς μας συνεργασίας με το Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ προσφέρουμε σε έναν τυχερό/ή μία Υποτροφία Εφαρμοσμένων Σπουδών Αισθητικής για το ακαδημαϊκό έτος 2014 – 2015 και την ευκαιρία να αλλάξει τη ζωή του!
Η Υποτροφία είναι Διετoύς φοίτησης και με την ολοκλήρωση των σπουδών αποκτάτε Κρατικό Δίπλωμα Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης.
Εάν είστε μέλος της Oriflame, από την Τρίτη 29 Ιουλίου έως και την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε την Υποτροφία παίρνοντας μέρος στη μεγάλη Κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου.
Για να συμμετέχετε στην κλήρωση, αρκεί να συμπληρώστε τη σχετική αίτηση που θα βρείτε εδώ και συνημμένη δεξιά και να την αποστείλετε με email μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία σας στην κα. Μαργαρίτα Αρβανίτη στο Margarita.Arvaniti@oriflame.gr
Για κάθε παραγγελία στην περίοδο συμμετοχής (Κατάλογο 11 από 29/7 έως και Κατάλογο 13 28/9), κερδίζετε ένα επιπλέον δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση.
Oriflame & ΣΒΙΕ
Η ΣΒΙΕ είναι η πρώτη σχολή που λειτούργησε στην Ελλάδα στον τομέα των επαγγελμάτων υγείας και στελεχώνει εδώ και 43 χρόνια όλα τα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, κλινικές και ιατρικά εργαστήρια της χώρας. Οι μέθοδοι και τρόποι διδασκαλίας με τη χρήση της τεχνολογίας, της πληροφορίας και επικοινωνίας σε υπερσύγχρονους χώρους, οι διαπρεπείς καθηγητές, ο διαρκώς ανανεωμένος επιστημονικός εξοπλισμός, τα σύγχρονα βιβλία και εργαστήρια, επιβεβαιώνουν τη φήμη και το κύρος της.
Η Οriflame εδώ και χρόνια συνεργάζεται με την Σ.Β.Ι.Ε είτε προσκαλώντας τις σπουδάστριες για πρακτική εφαρμογή σε εκδηλώσεις και χορηγίες της εταιρίας, είτε με εξειδικευμένα σεμινάρια στους χώρους μας.
Στα πλαίσια της Υποτροφίας, η Oriflame προσφέρει ένα ειδικό πακέτο παροχών για τον τυχερό/η:
 • Δωρεάν καλλυντικά προϊόντα και αξεσουάρ Oriflame για την πρακτική εφαρμογή του φοιτητή σε όλη τη διάρκεια φοίτησής του.
 • Σετ προϊόντων για προσωπική χρήση αξίας 200€.
 • Πρακτική εξάσκηση στην εταιρία Oriflame σε όλο το διάστημα των σπουδών με ειδικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα.
 • Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών δυνατότητα παρακολούθησης ειδικού προγράμματος επιχειρηματικής ανάπτυξης στην Oriflame, για επαγγελματική αποκατάσταση και δυναμική ευκαιρία εισοδήματος.

Διαβάστε τους πλήρεις Όρους Συμμετοχής στον Διαγωνισμό.
Γενικοί Όροι Συμμετοχής στο Διαγωνισμό
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλα τα μέλη της Oriflame, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους
 • Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να κατέχει απολυτήριο Λυκείου (απαραίτητη η προσκόμιση του εφόσον κληρωθεί)
 • Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να είναι ενεργό μέλος της Oriflame.
 • Ο νικητής οφείλει να παραμείνει ενεργό μέλος στην Oriflame σε όλη τη διάρκεια της σπουδαστικής περιόδου (2 έτη)
 • Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να μην έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εταιρία Oriflame
 • Για κάθε παραγγελία στην περίοδο συμμετοχής (Κατάλογο 11 από 29/7 έως και Κατάλογο 13 28/9), κερδίζετε ένα επιπλέον δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση
 • Η χρονική περίοδος  στην οποία μπορείτε να  δηλώσετε συμμετοχή για την κλήρωση και να κερδίσετε επιπλέον κλήρους ,ξεκινάει στον Kατάλογο 11 (την Τρίτη 29/7/2014) και κλείνει στον Kατάλογο 13 (την Κυριακή 28/9/2014)
 • Ο τυχερός/η θα προκύψει μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Oriflame την  1η Οκτώβρη και θα ανακοινωθεί στο www.oriflame.gr και το www.oriflame.com.cy
 • Η υποτροφία δεν είναι μεταβιβάσιμη σε άλλο πρόσωπο εκτός του / της τυχερής που θα προκύψει από την κλήρωση.

Αν δεν έχετε κωδικό μέλους για να παραγγείλετε προϊόντα ή για να μπείτε στην ομάδα μας, μπείτε εδώ>> Εγγραφή μέλους ΔΩΡΕΑΝ και κάντε την εγγραφή σας! http://oriflamexrusastergiadou.weebly.com/

http://oriflamexrusastergiadou.weebly.com/kappaalphanuepsilon-tauetanu-epsilongammarhoalphaphieta-sigmaomicronupsilon-sigmatauetanu-oriflame.html
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT