Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Nail Care Academy


http://gr.oriflame.com/news/show.jhtml?content=ne_items-69500018&newsTag=product

Νυχτερινή αποκατάσταση: Απαραίτητος ύπνος ομορφιάς για τα νύχια σας
Τα νύχια και τα χέρια σας θα δείχνουν καλύτερα όταν λαμβάνουν σωστή φροντίδα την ημέρα αλλά και κατά τη διάρκεια της νύχτας, γιατί τότε η επιδερμίδα έχει την ικανότητα να αναπλάθεται καλύτερα και να απορροφά τα θρεπτικά συστατικά των προϊόντων περιποίησης.
Να τι πρέπει να κάνετε για να χαρίσετε στα νύχια σας τη σωστή φροντίδα:

Κατά τη διάρκεια της ημέρας - Ενυδατωθείτε εσωτερικά τρώγοντας φρούτα και λαχανικά πλούσια σε νερό, όπως είναι τα αγγούρια, το καρπούζι και τα μήλα. Το σώμα σας (και τα νύχια σας) θα ενυδατωθούν από μέσα προς τα έξω, ενώ κατά τη διάρκεια του ύπνου θα απελευθερωθούν αντιοξειδωτικοί παράγοντες που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας - Πριν πάτε για ύπνο, ενυδατωθείτε εξωτερικά εφαρμόζοντας μια ενυδατική κρέμα χεριών και φορέστε ένα ζευγάρι βαμβακερά γάντια για να ενισχύσετε τη δράση της κρέμας. Έτσι, η κρέμα θερμαίνεται και τα νύχια και η επιδερμίδα σας απορροφούν την περισσότερη υγρασία. Το πρωί, θα αισθάνεστε την επιδερμίδα σας πολύ πιο απαλή.
Για τα νύχια σας, προτείνουμε τη Βραδινή Μάσκα Νυχιών. Απλώστε μια στρώση το βράδυ σε καθαρά, χωρίς βερνίνι νύχια. Αφήστε μέχρι το πρωί και αποφύγετε το πλύσιμο των χεριών σας αμέσως μετά την εφαρμογή. Το πρώο απλά πλύντε τα χέρια σας με σαπούνι και νερό. Θα δείτε διαφορά!
Βραδινή Μάσκα Νυχιών, κωδικός 26631
Γάντια Ενυδάτωσης, κωδικός 26406
http://gr.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=26631


5,35 € από 7,70 €



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT