Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΡΥΤΙΔΩΝ, ΤΗ ΝΥΧΤΑ


Κρέμα Ecollagen Wrinkle Correcting Night cream

Τονώστε την παραγωγή κολλαγόνου με εκχυλίσματα Φυτικών Βλαστοκυττάρων ενώ κοιμάστε, και δείτε τις ρυτίδες σας να γεμίζουν από το εσωτερικό τους.

Η ειδικός μας, Emma Kierney, προτείνει την Κρέμα Νύχτας Διόρθωσης Ρυτίδων Ecollagen για την ισχυρή της δράση.

“Οι ρυτίδες είναι ένα σημάδιο ότι ο φυσικός μηχανισμός ανάπλασης της επιδερμίδας σας επιβραδύνεται. Με τις ξεχωριστή μας θεραπεία Ecollagen μπορείτε να χαρίσετε την επιδερμίδα σας τη δύναμη που χρειάζεται καθώς κοιμάστε!" λέει η ειδικός μας.

Τα Φυτικά Βλαστοκύτταρα είναι ένα πραγματικό θαύμα της φύσης. Είναι τα πολυτιμότερα κύτταρα ενός φυτού και δίνουν ζωή σε όλα τα άλλα φυτικά κύτταρα. Αιωνίως ανανεώσιμα, έχει αποδειχθεί οτι ενεργοποιούν και προστατεύουν το κολλαγόνο της επιδερμίδας.
 Η ομάδα επιστημόνων μας αναζήτησε αμέτρητα αντιρυτιδικά ενεργά συστατικά. Τελικά, εντοπίσαμε ένα μοναδικό εκχύλισμα Φυτικών Βλαστοκυττάρων - το μοναδικό που έχει τη δυνατότητα να τονώνει την παραγωγή του κολλαγόνου περισσότερο από 200%¹).

Η κρέμα νύχτας έχει δημιουργηθεί με το μοναδικό εκχύλισμα Φυτικών Βλαστοκυττάρων που ενεργεί γεμίζοντας τις ρυτίδες από το εσωτερικό τους, και προλαμβάνει τη δημιουργία νέων.
Κρέμα Νύχτας Διόρθωσης Ρυτίδων Ecollagen
Nr. 26686
 30,75 €
Κρέμα Ημέρας Διόρθωσης Ρυτίδων με SPF 15 Ecollagen
Nr. 26685
 30,75 €
Serum Διόρθωσης Ρυτίδων και Σύσφιξης Ecollagen
Nr. 30030
 35,40 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT