Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΝΕΟΣ Κατάλογος 5 - Ο δικός προορισμός Ομορφιάς!


ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 5
Ο δικός σας προορισμός Ομορφιάς! 
24.03 - 13.04.2014


Σας παρουσιάζουμε το Μακιγιάζ ΤΗΕ ΟΝΕ...
Το ΤΗΕ ΟΝΕ είναι το νέο μας brand μακιγιάζ που εκφράζει κάθε πτυχή του χαρακτήρα σας! Ανακαλύψτε το!

NEΟ! Μακιγιάζ ΤΗΕ ΟΝΕ!
Με έμπνευση το σύγχρονο lifestyle, το Νέο brand μακιγιάζ ΤΗΕ ONE σας φέρνει όλες τις τελευταίες τάσεις στην ομορφιά και τη μόδα από όλο τον κόσμο. Γνωρίστε τα νέα απίθανα προϊόντα και μη χάσετε την απίθανη προσφορά: Με κάθε 3 προϊόντα ΤΗΕ ΟΝΕ, παίρνετε τη ΝΕΑ Επαναστατική Μάσκαρα Volume Blast THE ONE Δώρο! 
BONUS OFFER! 
Το Ροζ είναι από τα πιο trendy χρώματα της σεζόν και τα ρολόγια με λουράκι είναι πάντα στη μόδα! Με κάθε €15.40 αγορές από τον Κατάλογο 5, αποκτήστε το Νέο Ρολόι Colorful Wrap μόνο €9.90 σε τιμή μέλους!
NEO! Γυναικείο Άρωμα Tenderly
Θηλυκές νότες ροζ μανόλιας κυριαρχούν στο Νέο Γυναικείο Άρωμα Tenderly που σας προκαλεί να ζήσετε μία γεμάτη ζωή. Έως και τις 13/4, με την αγορά του Νέου Αρώματος Tenderly παίρνετε Δώρο το Spray Σώματος!
NEA! Προϊόντα Σώματος WTA
Στην Oriflame πιστεύουμε ότι η Δύναμη είναι Ομορφιά. Και για αυτό δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τις εκπληκτικές γυναίκες του WTA (Γυναικείος Οργανισμός Αντισφαίρισης) Νέα Προϊόντα Καθημερινής Περιποίησης που θα σας προσφέρουν φρεσκάδα και ενυδάτωση για να νιώθετε δυνατές, όμορφες και γεμάτες αυτοπεποίθηση!
Bonus Offer! Μην τη χάσετε!
Με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από τον Κατάλογο 4, αποκτήστε την αγαπημένη σας Αντιγηραντική Κρέμα Κυτταρικής Θεραπείας Diamond Cellular με μόνο €19.20 σε τιμή μέλους.
Super Optimals Offer!
Για τέλεια, νενανική επιδερμίδα σας προσφέρουμε την Κρέμα Ημέρας, την Κρέμα Νύχτας και την Κρέμα Ματιών Optimals Skin Youth με μόνο €29.20 σε τιμή μέλους. Αποκτήστε και τα 3 προϊόντα και κερδίστε €22!
Jumbo Size! 
Χαλαρώστε στην αγκαλιά της φύσης και αφεθείτε στην περιποίηση Μαλλιών και Σώματος που σας χαρίζουν τα Jumbo Προϊόντα Nature Secrets!
Super Offers!
Επιλέξαμε για εσάς αγαπημένα προϊόντα περιποίησης σε Super Προσφορά! Όσα περισσότερα αγοράζετε από τις Σελίδες 134 – 145 του Καταλόγου 5, τόσο περισσότερο κερδίζετε!
Πασχαλινό Φυλλάδιο
Τα ωραιότερα δώρα για το Πάσχα και την Άνοιξη θα τα βρείτε στο Πασχαλινό Φυλλάδιο του Καταλόγου 5! Έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT