Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΝΕΟΣ Κατάλογος 4 - Αποκαλύψτε τον Νέο σας εαυτό!

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 4
Αποκαλύψτε τον Νέο σας εαυτό! 
03.03 - 23.03.2014


Νέα Ανάλαφρη Κρέμα Ημέρας Διόρθωσης Ρυτίδων Ecollagen...
 Maximum αντιγηραντική δράση με light σύνθεση και τη δύναμη την Φυτικών Βλαστοκκυτάρων! Ανακαλύψτε τη!

NEA! Kρέμα Ημέρας Ecollagen!
Απολαύστε την αντιγηραντική δράση της Νέας Ανάλαφρης Κρέμας Ημέρας Διόρθωσης Ρυτίδων Ecollagen! Στον Κατάλογο 2, αποκτήστε 2 Κρέμες Ημέρας Ecollagen με μόνο €25.99 σε τιμή μέλους! 

NEA! Αντικυτταριτιδική Bioclinic
Νικήστε την κυτταρίτιδα και αποκαλύψτε σφριγηλότερο και πιο αδύνατο σώμα με το Νέο Προϊόν Μείωσης Κυτταρίτιδας Bioclinic! Χάστε έως και 2.2 εκ στους μηρούς σας, απολαύστε έως και 43% μείωση της κυτταρίτιδας και κερδίστε το σώμα που σας αξίζει!

NEO! Ένθετο Ευεξίας!
Υποδεχθείτε την Άνοιξη με μια Δέσμευση Υγείας! 14 σελίδες γεμάτες προϊόντα, αξεσουάρ γυμναστικής και προϊόντα Wellness που θα σας χαρίσουν όμορφο σώμα και ευεξία!

NEA! Optimals Vital Definition
Η Νέα Σειρά Optimals Vital Definition για ώριμες επιδερμίδες άνω των 50, είναι η 1η σειρά Optimals για αναδόμηση και lifting του περιγράμματος του προσώπου. Με απόσταγμα μανόλιας, ανορθώνει και συσφίγγει αποδεδειγμένα την ώριμη επιδερμίδα!

NEO! Make Up Giordani Gold!
Για φυσικό, διάφανο τελείωμα και νεανική λάμψη, το μόνο που χρειάζεστε είναι το Νέο Make Up Invisible Touch Giordani Gold! Στον Κατάλογο 4, αποκτήστε 2 Make Up Giordani Gold με μόνο €19.99 σε τιμή μέλους.

NEO! Eye Liner Giordani Gold
Μεταμορφώστε το βλέμμα σας σε ένα σαγηνευτικό αριστούργημα με το Νέο Eye Liner Calligraphy Giordani Gold! Με λοξή άκρη για περίγραμμα και σχήμα στα μέτρα σας και σωματίδια Nero για έντονο αποτέλεσμα, θα γίνει το αγαπημένο σας.

NEΟ! Ανδρικό Άρωμα Dark Wood 
Κομψό, αισθησιακό και μυστηριώδες, το Νέο Ανδρικό Άρωμα Men's Collection Dark Wood είναι ένα σαγηνευτικό, ξυλώδες και απόλυτα αρρενωπό άρωμα που θα λατρέψετε!

Super Offer! Μην τη χάσετε!
Pure Nature Bestsellers για καθαρή τελειότητα με Τεϊόδεντρο και Δενδρολίβανο! Με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από τον Κατάλογο 4, αποκτήστε το Εξυγιαντικό Gel Καθαρισμού και Τόνωνσης και Το Εξυγιαντικό Καλυπτικό Στικ με Οργανικό Τεϊόδεντρο και Δενδρολίβανο Pure Nature με μόνο €3.05 το ένα!

Outlet
Μη χάσετε τις ανοιξιάτικες προσφορές που ετοιμάσαμε για εσάς στο Φυλλάδιο του Καταλόγου 4! Έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT