Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Πως θα χάσετε έως και 2.2 εκ σε μόνο 4 εβδομάδες;



ΝΕΟ Προϊόν Μειώσης Κυτταρίτιδας Bioclinic

Η Oriflame παρουσιάζει με περηφάνια το ΝΕΟ Προϊόν Μείωσης τηε Κυτταρίτιδας Bioclinic – τη λύση στην κυτταρίτιδα με κλινικά αποδεδειμγένα αποτελέσματα: Απώλεια έως και 2.2εκ από τους μηρούς και μείωση της κυτταρίτιδας έως και 43% σε 4 εβδομάδες*. Με πατενταρισμένο Cellu-Light™ που διασπά το λίπος και συστατικά όπως Καφεΐνη, Φύκια Βαλτικής, Glaucine, Λινελαϊκό Οξύ και Ρετινόλη. Η Κεφαλή με μεταλλικές μπίλιες μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία και μεγιστοποιεί  τα αποτελέσματα.

Η τεχνολογία Cellu-Light™ αναπτύχθηκε από τους επιστήμονες της Oriflame ύστερα από έρευνα 6 ετών και περιέχει ένα πατενταρισμένο συνδυασμό ενεργών συστατικών με διπλή δράση: εντυπωσιακά αποτελέσματα αδυνατίσματος και μείωση της επίμονης κυτταρίτιδας.

Η τεχνολογία Cellu-Light™ περιέχει συστατικά όπως Καφεΐνη, Φύκια Βαλτικής και Ρετινόλη. Ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία, διασπά τα λιπώδη κύτταρα και μειώνει τον σχηματισμό νέων. Επίσης, τονώνει την επιδερμίδα χαρίζοντάς της σφριγηλότητα. Ως αποτέλεσμα, η επιφάνεια της επιδερμίδας γίνεται πιο λεία με ορατά μειωμένη εμφάνιση της κυτταρίτιδας και πιο αδύνατη σιλουέτα.
Κωδικός: 30083 Bioclinic Cellulite Reductor, 100 ml.

*ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης για να πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Προϊόν Μείωσης της Κυτταρίτιδας Bioclinic
Nr. 30083
 22,30 € από 34,60 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT