Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

NEO! Άρωμα Lady Avebury


Οι Κυρίες προηγούνται...
Η ανεπιτήδευτη χάρη, η ευγένεια και η εκλεπτυσμένη συμπεριφορά είναι χαρακτηριστικά μίας Κυρίας... 
Δεν είναι ποτέ πομπώδης, είναι κομψή χωρίς να επιδεικνύεται και είναι πάντα εκείνη που κάνει ένα χώρο να λάμπει με τη χαρακτηριστική της γοητεία...

Η έμπνευση πίσω από τη δημιουργία του Αρώματος Lady Avebuy ήταν η μοντέρνα αριστοκρατία της Βρετανίας και η μοναδική της αύρα. Ένα υπέροχο ταίρι του Ανδρικού Αρώματος Sir Avebury, το άρωμα αυτό εκπέμπει κομψότητα με μοντέρνες νότες. Τόσο πνευματώδες όσο και σεμνό, με όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα άρωμα κλασικό.
Οι Αρωματοποιοί Amandine Clerc-Marie και Christiane Plos θέλανε να δημιουργήσουν ένα άρωμα γεμάτο ενδιαφέρουσες αντιθέσεις - διαχρονικό και μοντέρνο, φλερτώδες και μεγαλοπρεπές - και κατέληξαν στα θηλυκά αρώματα της εκλεκτής οικγένειας των floral chypre.
Η διάκριση αυτή κάνει το Άρωμα συναρπαστικό και πρωτότυπο στον σχεδιασμό παντρεύοντας τη διττότητα των εσπεριδοειδών με τις συναισθηματικές νότες καρδιάς του πράσινου τσαγιού. Τα δύο αυτά συστατικά αποδείχθηκαν ζωτικής σημασίας στη σύνθεση του αρώματος. "Αναζητούσα έναν τρόπο να ενσαρκώσω την πεμπτουσία της Βρετανική εμπειρίας - το απογευματικό τσάι - με δύο στοιχεία που φωνάζουν κομψότητα και ευγένεια. Τίποτα δεν είναι πιο Βρετανικό από το τριαντάφυλλο, και το πράσινο τσάι προσθέτει μία σύγχρονη αίσθηση στο Άρωμα" μας είπε ο Plos.

Το μπουκάλι, είναι ένα αξέχαστο αντικείμενο με τη δωδεκάπλευρη κατασκευή του που θυμίαζει κιόσκι και βαρύ γυαλί που προσθέτει στην γοητεία του. Με μια πιο προσεκτική ματιά, κάποιος μπορεί να δει την εντυπωσιακή γκραβούρα στο πλάι - όμορφη σαν στολίδι, θυμίζει εκείνες που βρίσκει κανείς στα πορσελάνινα φλυτζάνια του τσαγιού. Το καπάκι αποκαλύπτει ένα οικόσημα και το σύμβολο ενός κλειδιού, εκφράζοντας τέλεια τον αρχοντικό του χαρακτήρα. 
Το τέλειο άρωμα για την Κυρία του Σπιτού και ένα άρωμα που σίγουρα θα λατρέψετε.
Γυναικείο Άρωμα Lady Avebury Edp
Nr. 30026
 19,20 € από 28,45 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT