Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΝΕΟΣ Κατάλογος 3 Αυτά που θέλουν οι Γυναίκες!



Οι Κυρίες προηγούνται...
 Το Άρωμα για τη γυναίκα που θέλει να κάνει τη διαφορά! Ανακαλύψτε το!
NEO! Άρωμα Lady Avebury!
Αφεθείτε στο ιδιαίτερο, θηλυκό άρωμα του Νέου Αρώματος Lady Avebury! Στον Κατάλογο 3, αποκτήστε 2 Αρώματα Lady Avebury με μόνο €24.95 σε τιμή μέλους! 
NEO! Serum Ecollagen
Απολαύστε τα εντυπωσιακά αντιρυτιδικά και συσφιγκτικά αποτελέμσατα του Νέου Serum Διόρθωσης Ρυτίδων και Σύσφιξης Ecollagen. Στον Κατάλογο 3, αποκτήστε 2 Serum Ecollagen με μόνο €30.95 σε τιμή μέλους!
NEO! Mini Set Ecollagen!
To Nέο Mini Set Διόρθωσης Ρυτίδων είναι η τέλεια ευκαιρία να δοκιμάσετε τα Νέα επαναστατικά προϊόντα αντιγήρανσης! Περιλαμβάνει Κρέμα Ημέρας, Κρέμα Νύχτας και Κρέμα Ματιών σε ειδικό μέγεθος και, μαζί, το νεσεσέρ Ecollagen. Αποκτήστε το για εσάς και τις φίλες σας!
Super Offer!
Οι γυναίκες θέλουν επιδερμίδα με νεανική λάμψη! Για αυτό, με την αγορά της Κρέμας Ημέρας ή της Κρέμας Νύχτας Time Reversing Intense SkinGenistTM σας κάνουμε Δώρο την Κρέμα Ματιών!
Bonus Offer! Μην τη χάσετε!
Με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από τον Κατάλογο 3, αποκτήστε την αγαπημένη σας Κρέμα Νύχτας για Ανόρθωση Bioclinic με μόνο €15.35.
NEO! Βραχιόλι Charity
Κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα μαζί σας... Αποκτήστε το Νέο Ροζ Βραχιόλι Charity και χαρίστε €3 στα Παιδικά Χωριά SOS με κάθε αξεσουάρ που αγοράζετε.
NEΑ! Power Shine σε Μολύβι! 
Ονειρεύεστε όμοφρα χρώματα; Το πιο λαμπερό μας κραγιόν τώρα σε μορφή μολυβιού για ακρίβεια και εύκολη εφαρμογή! Αποκτήστε όλα τα Νέα Κραγιόν σε Μολύβι Power Shine!
Bonus Offer! Μην τη χάσετε!
H Νέα Συλλογή You Dazzle θα σας κάνει να λαμπετε! Με κάθε €15.40 αγορές στον Κατάλογο 3, αποκτήστε το σετ περιποίησης σώματος με μόνο €3.85 σε τιμή μέλους!
NEA! Essentials
Υποδεχθείτε την άνοιξη με πρόσωπο γεμάτο φρεσκάδα από το Νέο Απολεπιστικό Gel Καθαρισμού και τη Νέα Ενυδατική Κρέμα Ημέρας με Εκχύλισμα Βερίκοκου & Multivitamin Complex! Αποκτήστε τα με 65% έκπτωση!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT