Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

Φροντίστε την επιδερμίδα σαςΗ ταλαιπωρημένη από το χειμώνα επιδερμίδα μπορεί να προκαλέσει κοκκινίλες και ξηρότητα στο πρόσωπό σας. 

Αυτό προφανώς σημαίνει οτι δύσκολα θέλετε να βγείτε από το σπίτι.
Πρέπει όμως να πάτε στη δουλειά, ίσως να κάνετε μια παρουσίαση, ή έχετε ένα ραντεβού :)

Η έλλειψη υγρασίας και οι εναλλαγές της θερμοκρασίας από τους κλειστούς στους ανοιχτούς χώρους μπορούν να κάνουν την επιδερμίδα μας να μη φαίνεται τόσο όμορφη όσο θα θέλαμε ή έχουμε συνηθίσει.

Η βοήθεια όμως είναι εδώ. Συγκεντρώσαμε προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φροντίσετε το πρόωσπο, τα χείλη και το σώμα σας και να τα προστατέψετε από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τους άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες.
1. Για το Πρόσωπο - Επιβραβεύστε την επιδερμίδα σας με καθημερινή ενυδάτωση!
Οι κρέμες Essentials είναι η καλύτερη λύση για τις δύσκολες συνθήκες!

2. Για το Σώμα – Οι κρέμες Happy Skin: για κανονική προς ξηρή επιδερμίδα, για πολύ ξηρή επιδερμίδα και για ευαίσθητη επιδερμίδα. Σας προσφέρουν 24ωρη προστασία, βοηθούν στην ανακούφιση της ξηρότητας, επαναφέρουν τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας και καταπραΰνουν την επιδερμίδα σας!
3. Για τα Χείλη - το Bestselling Lip SPA…τώρα με χρώμα.

Το Lip Spa Therapy Lip Balm φροντίζει τα χείλη σας με τη 2-σε-1 τεχνολογία και χαρίζει στα ξηρά χείλη άμεση ανακούφιση και ενυδάτωση αλλά και απαλό χρώμα!

Ο εσωτερικός πυρήνας προστατεύει με φίλτρα UV και μαλακτικές ουσίες και ο εξωτερικός πυρήνας ενυδατώνει και χαρίζει στα χείλη απαλό χρώμα.

Η επιδερμίδα σας είναι τώρα έτοιμη να αντιμετωπίσει το χειμώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT