Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΟΣ Κατάλογος 1 - Βάλτε στόχους και Πραγματοποιήστε τους με την Oriflame!




Στόχος: Make Up σαν δεύτερη επιδερμίδα!
 Όμορφη, υγιής επιδερμίδα με φυσικό τελείωμα και ενυδάτωση που διαρκεί! Ανακαλύψτε το!
NEO! Make up Perfect Fusion!
Με το Νέο Make Up Perfect Fusion η επιδερμίδα σας φαίνεται τέλεια φυσική και παραμένει ενυδατωμένη! Θυμηθείτε ότι εάν είχατε κάνει €15.40 αγορές στον Κατάλογο 17, μπορείτε τώρα να το αποκτήσετε με επιπλέον €5.40 έκπτωση! 

Άντιμετωπίστε δυναμικά τη χαλαρή επιδερμίδα
Με κάθε €15.40 αγορές στον Κατάλογο 1, αποκτήστε τη Συμπυκνωμένη Κρέμα Ημέρας Bioclinic με μόνο €7.70 και πραγματοποιήστε τον στόχο σας για σφριγηλή επιδερμίδα!

NEEΣ! Μπάρες Natural Balance!
Εάν ο στόχος σας είναι η σωστή διατροφή, ο τρόπος είναι οι Νέες Μπάρες Πρωτεϊνών Natural Balance. Η απόδειξη ότι ένα γλυκό σνακ μπορεί να είναι και υγιεινό!

Αποκλειστικά για την Oriflame!
Στόχος: Γυμναστική! Αποκτήστε την Νέα Τσάντα Puma, αποκλειστικά από την Oriflame, μόνο €12.30 με κάθε €15.40 αγορές στον Κατάλογο 1 και οι βόλτες σας στο γυμναστήριο θα γίνονται με στυλ!

NEA! Αρώματα Musk
Βάλτε στόχο να αποκτήσετε περισσότερη τόλμη και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα... Το Νέο Ανδρικό Άρωμα Power Musk και το Νέο Γυναικείο Άρωμα Seductive Musk θα είναι τα όπλα σας.

NEΑ! Lip Spa!
To best seller Lip Spa τώρα με χρώμα! Σε 3 νέες, όμορφες φυσικές αποχρώσεις γιατί η απαλότητα και η ομορφιά στα χείλη είναι εύκολη υπόθεση!

Αποκλειστικά για Μέλη 
Στον Κατάλογο 1, αποκτήστε 2 Αρώματα Paradise με μόνο €17.99 σε τιμή μέλους και διευρύνετε τους αρωματικούς σας ορίζοντες!

Αποκλειστικά για Μέλη
Στον Κατάλογο 1, αποκτήστε 2 Κρέμες Ημέρας Royal Velvet με μόνο €15.99 σε τιμή μέλους και o στόχος σας να νιώθετε καλά με την επιδερμίδα σας θα γίνει πραγματικότητα!

Outlet
Μη χάσετε τις ονειρεμένες προσφορές που ετοιμάσαμε για εσάς στο Φυλλάδιο του Καταλόγου 1! Έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT