Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΝΕΟΣ Οδηγός Μελών Oriflame!

Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε τον Νέο Οδηγό Μελών Oriflame!
Στις σελίδες του συγκεντρώσαμε για εσάς όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται να έχετε ως Μέλη στην Oriflame και δημιουργήσαμε ένα χρήσιμο εργαλείο για να σας βοηθήσουμε να κάνετε εύκολα και έξυπνα τις αγορές σας ή και να ξεκινήσετε να Κερδίζετε Χρήματα.
Ο Νέος Οδηγός Μελών χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο 1ο μέρος θα βρείτε όσα χρειάζεται να γνωρίζετε ώστε να κάνετε τις αγορές σας από την Oriflame, βασικές πληροφορίες σχετικά με το πώς κερδίζετε bonus πωλήσεων, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και πολλά άλλα.
Στο 2ο μέρος σας δείχνουμε πρακτικά και βήμα-βήμα πώς μπορείτε να ξεκινήσετε να δουλεύετε με το σύστημα της Oriflame.
Ο ΝΕΟΣ Οδηγός Μελών θα περιλαμβάνεται από σήμερα στο Starter Kit Νέων Μελών.
Επίσης, μαζί με την παραγγελία σας στον Κατάλογο 17 θα παραλάβετε και εσείς τον Νέο Οδηγό Μελών, ο οποίος στη συνέχεια θα περιληφθεί και στην ταχυδρόμηση των εντύπων του Καταλόγου 1, 2014.
Μπορείτε να κατεβάσετε τον Νέο Οδηγό Μελών κάνοντας κλικ εδώ και απο την επισύναψη δεξιά.Νέος Οδηγός Μελών Oriflame (pdf)
Ο Νέος Οδηγός Μελών είναι επίσης διαθέσιμος προς αγορά σε Σετ των 10 τεμαχίων με €3 τιμή μέλους και Κωδικό 758083.
Ελπίζουμε να βρείτε τον Νέο Οδηγό Μελών Oriflame χρήσιμο και κατατοπιστικό και να σας βοηθήσει τόσο στις αγορές σας όσο και στο να ενημερώσετε και να εκπαιδεύσετε τα μέλη του δικτύου σας σωστά και αποτελεσματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT