Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΝΕΟΣ Κατάλογος 16 - Χριστούγεννα Γεμάτα Φαντασία!



Κάντε τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια σας χωρίς άγχος!
Γνωρίστε την Άννα, την προσωπική σας σύμβουλο αγορών που είναι εδώ για να σας δείξει απίθανες ιδέες για δώρα!


NEΑ! Ecollagen Serum!
Μια πολύτιμη σταγόνα που μεταμορφώνει την επιδερμίδα σας τη νύχτα... Το Νέο Serum Νύχτας Ecollagen μειώνει τις ρυτίδες και βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας ενώ εσείς κοιμάστε. Αποδεδειγμένα! 



NEO!  Magic Scarf
Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και μεταμορφώστε το look σας! Στον Κατάλογο 16, με €19.25 αγορές, αποκτήστε το Νέο Μαύρο Magic Scarfμε μόνο €3.85 σε τιμή μέλους και εντυπωσιάστε!


NEA! Συλλογή Fairy City Lights
Αποδράστε στη συναρπαστική Νέα Υόρκη και τη μοναδική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρά της με τηΝέα Συλλογή Fairy City Lights. Φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι λαμπερά!


NEO Σετ! Για Υπέροχο Βλέμμα
Οι εντυπωσιακές βλεφαρίδες και το όμορφο, ξεκούραστο βλέμμα είναι must! Αποκτήστε και τα δύο μέσα από το νέο υπέροχο σετ για φωτεινό βλέμμα, σε συσκευασία δώρου!


NEO Σετ! Milk & Honey Gold
Κλείσαμε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης σε ένα σετ που θα σας ενθουσιάσει! Η αγαπημένη σας Κρέμα Χεριών & Σώματος και το απίθανό Ενυδατικό Κρεμοντούς Milk & Honey Gold σε συσκευασία δώρου.



NEΑ! Μάσκαρα GG Lash Panorama
Μαγέψτε με ακαταμάχητο βλέμμα... ΗΝέα Μάσκαρα Giordani Gold Lash Panorama προστατεύει τις βλεφαρίδες σας με το FortiFull Lash Complex που περιέχει και τους χαρίζει εφέ βεντάλιας!


NEO! Tender Care Blackcurrant
Το θρυλικό προϊόν περιποίησης επιστρέφει, τώρα με λαχταριστή γεύση φραγκοστάφυλου! Το Νέο Tender Care με γεύση φραγκοστάφυλο αγγίζει απαλά την επιδερμίδα σας και την προσατεύει με τον καλύτερο τρόπο. Το τέλειο δώρο για όλους!


NEO! Αφρόλουτρο Berry Christmas 
Αφεθείτε στην υπέροχη μυρωδιά τουΝέου Αφρόλουτρου Berry Christmas! Είναι ο τέλειος τρόπος να χαλαρώσετε μετά από μια κοπιαστική ημέρα. Το καλύτερο δώρο για το σώμα και το πνεύμα σας!


Outlet
Μη χάσετε τις υπέροχες προσφορές που ετοιμάσαμε για εσάς στο Φυλλάδιο του Καταλόγου 16 για Χριστούγεννα γεμάτα λάμψη! Έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT