Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ονειρεμένες καμπύλες!



Βλεφαρίδες με υπέροχες καμπύλες – είναι στην κορυφή των επιθυμιών κάθε γυναίκας. Τώρα η αναμονή τελείωσε. Σας παρουσιάζουμε τη Μάσκαρα Master Curl, τη νέα μάσκαρα για καμπύλες από την Oriflame.

Η τεχνολογία 

Καμία μας δε θέλει βλεφαρίδες που χάνουν τις καμπύλες τους μετά από λίγες ώρες. Γιατί να συμβιβάζεστε όταν μπορείτε να έχετε βλεφαρίδες που εντυπωσιάζουν και διατηρούν τις καμπύλες τους; Με την τεχνολογία Curl Protect Technology της Μάσκαρα Master Curl οι βλεφαρίδες σας διατηρούν τις καμπύλες τους έως και 14 ώρες. Το μυστικό; Το καινοτομικό κυρτό βουρτσάκι που πιάνει και επιμηκύνει κάθε βλεφαρίδα δημιουργώντας έως και 43° καμπύλη στις βλεφαρίδες.
Συστατικά φροντίδας

Η Τεχνολογία Curl Protect προσφέρει περισσότερα από υπέροχες καμπύλες στις βλεφαρίδες σας. Φροντίζει τις βλεφαρδίες σας. Το μείγμα εκχυλίσματος από πίτυρα ρυζιού, κερί μέλισσας και κερί carnauba διατηρεί τη σύνθεση απαλή έτσι ώστε η Μάσκαρα Master Curl να γλυστρά απαλά και εύκολα χαρίζοντας βλεφαρδίες χωρίς κομπάκια. Επιπλέον, το Panthenol θρέφει τις βλεφαρίδες σας ενώ η αντιοξειδωτική Βιταμίνη Ε ενυδατώνει και διατηρεί τις βλεφαρίδες σας σε άψογη κατάσταση.
Συμβουλές εφαρμογής

Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιείτε την εσωτερική καμπύλη από το κυρτό βουρτσάκι για να εφαρμόσετε τη μάσκαρα από τις ρίζες έως τις άκρες των βλεφαρίδων σας. Με αυτόν τον τρόπο διαχωρίζετε τις τις βλεφαρίδες σας και τους χαρίζετε καμπύλες και μήκος. Χρησιμοποιήστε την ίδια καμπύλη και στις κάτω βλεφαρίδες για πλήρη κάλυψη. Έπειτα χρησιμοποιήστε την άλλη καμπύλη για επιπλέον μήκος και καμπύλες.
Μάσκαρα Master Curl
Οι πιο καμπύλες βλεφαρίδες που είχατε ποτέ!
Προσφορά Καταλόγου 13!
Στον Κατάλογο 13, με κάθε Μάσκαρα Master Curl παίρνετε ΔΩΡΟ το Eye Liner Σε Πούδρα Soft Diffuse της επιλογής σας!






Καμπάνια Επαναδραστηριοποίησης Καταλόγου 13

Αν δεν έχετε κωδικό μέλους για να παραγγείλετε προϊόντα ή για να μπείτε στην ομάδα μας, μπείτε εδώ>> Εγγραφή μέλους ΔΩΡΕΑΝ και κάντε την εγγραφή σας! http://stergiadoyxrysa.weebly.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT