Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Μακιγιάζ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2013



Το Φθινόπωρο πλησιάζει και για να το υποδεχθείτε έτοιμες σας δίνουμε μερικές συμβουλές για απίθανο και εύκολο μακιγιάζ.

Έντονα Smokey Μάτια
Φέτος το Φθινόπωρο επιλέξτε να τονίσετε ένα σημείο του προσώπου σας - ΤΑ ΜΑΤΙΑ. Συνδυάστε τις παλέτες σκιών με το χρώμα των ματιών σας. Η Ασημί/Γκρι τονίζει υπέροχα τα μπλε μάτια. Τα πράσινα μάτια δείχνουν φανταστικά με την καφέ παλέτα και τα καφέ μάτια θέλουν τις πράσινες αποχρώσεις. Μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε γενναία δόση Μάσκαρα και eye liner για ακόμα περισσότερη ένταση!

Χείλη που Γοητεύουν
Ματ ή με Λάμψη; Αυτή είναι η ερώτηση! Φέτος το Φθινόπωρο, και τα δυο δείχνουν σέξι και γοητευτικά. Για τέλεια χείλη με μέτρια λάμψη, τα Lip Impact Crayon είναι τέλεια. Με μια κίνηση τα χείλη αποκτούν έντονο χρώμα και πλούσια ενυδάτωση! Μην ξεχάσετε την ξύστρα! Για χείλη με πιο glamorous έντονη λάμψη προτιμήστε τα Juicy Lip Gloss!

Perfectionalista
Ένα καλό makeup είναι ο καλύτερος φίλος κάθε γυναίκας! Με λίγες κινήσεις οι διαφορετικές αποχρώσεις της επιδερμίδας, οι πόροι και οι ατέλειες εξαφανίζονται! Για τέλειο αποτέλεσμα μην ξεχάσετε να ολοκληρώσετε την τέλεια επιδερμίδα με τη διαφανή Πούδρα σε Σκόνη Studio Artist OB. Τα ζυγωματικά σας θα σας ευγνωμονούν για το αποτέλεσμα που χαρίζουν τα Κρεμώδη Ρουζ Studio Artist OB. Βρείτε τα όλα στον κατάλογο!

Ακαταμάχητο Γαλλικό Μανικιούρ 
Το κλασικό Γαλλικό μανικιούρ δε φεύγει ποτέ από τη μόδα! Τα έντονα χρώματα ήταν τέλεια για τις διακοπές όμως τώρα νομίζουμε ότι η κλασική κομψότητα έχει την τιμητική της!


Καμπάνια Επαναδραστηριοποίησης Καταλόγου 13

Αν δεν έχετε κωδικό μέλους για να παραγγείλετε προϊόντα ή για να μπείτε στην ομάδα μας, μπείτε εδώ>> Εγγραφή μέλους ΔΩΡΕΑΝ και κάντε την εγγραφή σας! http://stergiadoyxrysa.weebly.com/






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT