Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΟΣ Κατάλογος 14 - Η Επανάσταση στην Ομορφιά!!


ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 14
Η Επανάσταση στην ομορφιά!
23.09.2013- 13.10.2013

ΝΕΑ! Colour Drop
Το πρώτο κραγιόν στον κόσμο με ειδικό σχήμα σταγόνας για τέλεια εφαρμογή! Πρέπει να το δοκιμάσετε!

ΝΕΑ Ecollagen!
Η επανάσταση στην επιστήμη κατά των ρυτίδων από τη ΝΕΑ Ecollagen με Φυτικά Βλαστοκύτταρα. Γνωρίστε τη μέσα από τη μοναδική προσφορά του Καταλόγου 14: Επιλέξτε οποιεσδήποτε 2 και αποκτήστε τις με μόνο €19.99 τιμή μέλους!



ΝΕΟ Aνδρικό Άρωμα Manful
To NEO Ανδρικό Άρωμα Manful είναι ένας εκρηκτικός πειρασμός που τονώνει το sex appeal κάθε άνδρα! Απλώς ακαταμάχητο! Στον Κατάλογο 14, αποκτήστε 2 με μόνο €19.99 τιμή μέλους!



NEΑ! Botanical Infusion
Τα παραδοσιακά βότανα στη σύγχρονη ζωή. Χαλαρώστε ή αναζωογονηθείτε με τις παραδοσιακές συνταγές βοτάνων που θα βρείτε στα σύο υγιεινά, γευστικά και 100% φυσικά αφεψήματα, το καθένα με τα δικά το οφέλη!


NEΑ! Hair X
Τα όμορφα μαλλιά ξεκινούν από το υγιές τριχωτό της κεφαλής. Τα νέα Hair X του Καταλόγου 14 σας προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη προστασία και θρέψη από τις ρίζες έως τις άκρες για πραγματικά όμορφα και υγιή μαλλιά που σας γεμίζουν αυτοπεποίθηση


Για τον Άνδρα
Εάν ψάχνετε προϊόντα ειδικά για την ανδρική επιδερμίδα και τις ανάγκες σας, μην ψάξετε περισσότερο! Στο νέο ειδικό τμήμα για τον άνδρα θα βρείτε όσα χρειάζεστε.


Outlet
Μη χάσετε τις υπέροχες προσφορές που ετοιμάσαμε για εσάς στο Φυλλάδιο του Καταλόγου 14 για να υποδεχθείτε το Φθινόπωρο γεμάτες ομορφιά! Έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.


Καμπάνια Επαναδραστηριοποίησης Καταλόγου 14

Αν δεν έχετε κωδικό μέλους για να παραγγείλετε προϊόντα ή για να μπείτε στην ομάδα μας, μπείτε εδώ>> Εγγραφή μέλους ΔΩΡΕΑΝ και κάντε την εγγραφή σας! http://stergiadoyxrysa.weebly.com/









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT