Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Η Υπόσχεση της Oriflame Your Dreams – Our Inspiration™, Τα Όνειρά σας – Η Έμπνευσή μας™!!


Your Dreams - Our Inspiration™

Η Υπόσχεση της Oriflame Your Dreams – Our Inspiration™,  Τα Όνειρά σας – Η Έμπνευσή μας™ έχει βαθιές ρίζες στην ιστορία και την κληρονομιά της εταιρίας μας.

1. Πιστεύουμε στα όνειρα.
 Κάθε όνειρο είναι προσωπικό και μοναδικό. Είναι πολύ όμορφο και πολύ σημαντικό να κάνουμε όνειρα και να βάζουμε στόχους στη ζωή μας. Αποστολή της Oriflame είναι να πραγματοποιεί τα όνειρά σας. Αυτή είναι η δουλειά μας κάθε μέρα. Για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Εσείς κάνετε όνειρα; Βάζετε στόχους; Σας περιμένουμε

2. Πιστεύουμε στην ομορφιά.
 Η ομορφιά σας είναι τόσο μοναδική και ξεχωριστή όσο και τα όνειρά σας. Μέσα από τα εξαιρετικά μας προϊόντα ομορφιάς που δημιουργήσαμε στη Σουηδία, έχουμε προσφέρει σε εκατομμύρια ανθρώπους την ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο. Δείχνετε όμορφοι, αισθάνεστε όμορφα. Και όταν αισθάνεστε όμορφα τότε είστε έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.

3. Πιστεύουμε σε εσάς.
 Η δουλειά μας ξεκινάει με τα όνειρά σας. Τα όνειρά σας είναι η έμπνευσή μας. Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να κάνουν όνειρα, να βάζουν στόχους. Εμείς είμαστε οι σύμμαχοί τους σε όλη την πορεία. Η κουλτούρα μας βασίζεται στον σεβασμό και την πίστη στους ανθρώπους. Ξέρουμε να ακούμε. Μαζί δημιουργούμε ένα παγκόσμιο δίκτυο όπου η ομορφιά και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Θέλετε να εκπληρώσετε τα όνειρά σας; Εμείς το θέλουμε.

Αν δεν έχετε κωδικό μέλους για να παραγγείλετε προϊόντα ή για να μπείτε στην ομάδα μας, μπείτε εδώ>> Εγγραφή μέλους ΔΩΡΕΑΝ και κάντε την εγγραφή σας! http://stergiadoyxrysa.weebly.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT