Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας και κερδίστε το Bonus Γενεθλίων σε μετρητά!

Τώρα είναι η στιγμή για εσάς να κερδίσετε περισσότερα χρήματα!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι με την Oriflame “Κερδίζετε την Ανάπτυξή σας σε Χρήματα”, με τα νέα bonus που χαρίζει το πρόγραμμα Managers’s & Directors’s Growth Bonus, κατά την περίοδο C13 2012- C12 2013.

Σε μια εποχή που όλες οι εταιρίες προσπαθούν να μειώσουν τα έξοδα τους, η Oriflame βγαίνει για άλλη μία φορά πιο δυνατή από ποτέ!

Επιβραβεύει με δύο καινούρια Bonus, για νέους Managers και για Senior Managers & πάνω.

Μέχρι και 1.300€ Bonus κερδίζουν όλοι οι νέοι Managers 12% & up, που θα ανέβουν την σκάλα επιτυχίας της Oriflame , θα βγουν πρώτη φορά στο 21% και θα το διατηρήσουν για τρεις συνεχόμενες φορές.

Μέχρι και 1.000€ Bonus για κάθε νέο Senior Manager που βγαίνει στην προσωπική σας ομάδα.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ….

Έχουμε επέτειο 45χρόνων και ξέρουμε να τη γιορτάζουμε!

Εγκαινιάζουμε το “Anniversary Cash Award”, με bonus που ξεκινούν από $500 έως $21.000, ανάλογα με τον υψηλότερο τίτλο που είχατε ποτέ!

Μελετήστε αναλυτικά τα προγράμματα και θέστε στόχους για περισσότερα κέρδη. Η ομάδα Πωλήσεων είναι δίπλα σας, για να σας στηρίξει, στην υλοποίηση των στόχων σας.

Είναι στο χέρι σας να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα αυτά τα εργαλεία για να έχετε σίγουρη ανάπτυξη!

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα!

Αν δεν έχετε κωδικό μέλους για να παραγγείλετε προϊόντα ή για να μπείτε στην ομάδα μας, μπείτε εδώ>> Εγγραφή μέλους ΔΩΡΕΑΝ και κάντε την εγγραφή σας! http://stergiadoyxrysa.weebly.com/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT