Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Νέος Κατάλογος 9 2013 - Το μυστικό της Επιτυχίας!


Το μυστικό της επιτυχίας...
...είναι να έχετε αυτοπεποίθηση σε ό,τι κάνετε! Το Νέο Άρωμα Power Woman είναι το άρωμα της Γυναίκας που ξέρει τι θέλει και το πετυχαίνει πάντα!

Μην το χάσετε!
Με €15.40 αγορές στον Κατάλογο 9, αποκτήστε τη διπλή Ψάθα θαλάσσης με την υπογραφή της Celebrity Designer Valerie Aflalo μόνο €6.10!

Συλλογή Exotic Flower.
Συμπληρώστε την καλοκαιρινή σας εμφάνιση με τα υπέροχα αξεσουάρ της Συλλογής Exotic Flower, από τη Celebrity Designer Valerie Aflalo!

NEΑ Κραγιόν Triple Core 3D!
Με 3 χρώματα για 3D αποτέλεσμα και όγκο που ξεχωρίζει, ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να τραβήξετε την προσοχή!

ΝΕΟ Gel Eye Liner Studio Artis!
Η Malin Akerman είναι σίγουρη: Το νέο Eyeliner σε μορφή Gel κάνει το βλέμμα σας έτοιμο για φωτογράφιση!

Αντίο σκούρες κηλίδες!
Η Νέα Κρέμα Ημέρας Optimals Even Out με ΔΠ 20 μειώνει τις σκούρες κηλίδες χαρίζοντας ομοιόμορφο τόνο!

Απαραίτητα για το Καλοκαίρι!
Το καλοκαίρι η επιδερμίδα σας έχει περισσότερη ανάγκη από τη θρέψη που προσφέρουν οι κάψουλες Time Reversing SkinGenist. Με την αγορά τους, αποκτήστε και την κρέμα ματιών με μόνο €11.10!

Προσφορά που δε θέλετε να χάσετε!
Τέλεια προστασία και θρέψη από τα αγαπημένα σας Tender Care. Κλασσικό ή με άρωμα Καραμέλα για απαλότητα, ανακούφιση, προστασία και ενυδάτωση με μόνο €2,25 το ένα! Γιατί η επιδερμίδα σας αξίζει ό,τι καλύτερο!

ΝΕΑ Activelle!
Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, Caroline Wozniacki, προτιμά τα Νέα Αποσμητικά Activelle γιατί ξέρει πως «Για να είστε οι καλύτερες, πρέπει να χρησιμοποιείτε τα καλύτερα»! Αποκτήστε τα σήμερα με έκπτωση 50%!

ΝΕΑ Nature Secrets
Το πιο εξωτικό μας άρωμα σε συνδυασμό με εξαιρετικά οφέλη για την επιδερμίδα σας έρχεται απο τα Νέα Nature Secrets με Ginseng & Passion Fruit!

Αποκτήστε τις όλες
Με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος απο τον Κατάλογο 9, αποκτήστε μία Κρέμα Χεριών Nature Secrets με €3,80, δύο με €4,60 ή τρεις με €5.10! Τα χέρια σας θα σας ευγνομωνούν!

Summer Outlet!
Υπέροχες προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα μακιγιαζ, περιποίησης προσώπου και σώματος και αξεσουάρ στο Φυλλάδιο του Καταλόγου 9! Έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων!


Αν δεν έχετε κωδικό μέλους για να παραγγείλετε προϊόντα ή για να μπείτε στην ομάδα μας, μπείτε εδώ>> Εγγραφή μέλους ΔΩΡΕΑΝ και κάντε την εγγραφή σας! http://stergiadoyxrysa.weebly.com/











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT