Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Νέος Κατάλογος 8 2013 - Μια ονειρεμένη απόδραση!


Η μαγεία του Καλοκαιριού!
Κάντε €15.40 αγορές στον Κατάλογο 8 και επιλέξτε έως 3 διαφορετικά αξεσουάρ απο τη Νέα Συλλογή Oasis Fresh Dawn για τέλειες εμφανίσεις!

Υπέροχη καλοκαιρινή απόδραση!
Ταξιδέψτε στη δική σας όαση με το Νέο Άρωμα Oasis Fresh Dawn! Αποκτήστε και το Αφροντούς του αρώματος για μία εξωτική εμπειρία!

Ένα Υπέροχο Ηλιοβασίλεμα...
...γίνεται μοναδικό με το Νέο Άρωμα Oasis Warm Sunset. Ολοκληρώστε την εμπειρία με το αισθησιακό σαπούνι και την κρέμα χεριών!

NEΑ Μάσκαρα 2FX!
Μήκος και Όγκος στο απόλυτο μαύρο από τη Νέα Μάσκαρα 2FX με βουρτσάκι με σύστημα νέας τεχνολογίας. 1 μάσκαρα, 2 αποτελέσματα!

Μην τις χάσετε!
Το smoky βλέμμα είναι τόσο εύκολο όσο να μετρήσετε μέχρι το 3 με τις Τριπλές Σκιές Ματιών Oriflame Beauty! Περιέχουν και οδηγίες ;)

Απλά Υπέροχη!
Θα λατρέψετε την πλούσια φόρμουλα της Βάσης Μακιγιάζ Giordani Gold! Το τέλειο ξεκίνημα στο μακιγιάζ σας που προσφέρει απαλότητα και λεία υφή!

Διατηρήστε την ομορφιά σας!
Το Νέο Γαλάκτωμα Καθαρισμού Time Reversing SkinGenistTM είναι το 1o αντιγηραντικό γαλάκτωμα καθαρισμού με genisteinSOY που φροντίζει ειδικά για τις ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας!

Θα τα αγαπήσετε για πάντα!
Στοχεύστε στις ανεπιθύμητες σκούρες κηλίδες με τη Θεραπεία Νύχτας και τη Θεραπεία Ημέρας με ΔΠ 45 Bioclinic και αποκαταστήστε την ομοιομορφία της επιδερμίδας σας!

Προσφορά που δε θέλετε να χάσετε!
Καταπολεμήστε τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα με τα προϊόντα της σειράς Pure Skin και αποκτήστε καθαρότερη επιδερμίδα σε τιμές που σας κάνουν να χαμογελάτε!

Τέλεια καλοκαιρινά νύχια
Το καλοκαίρι απαιτεί άψογα, περιποιημένα νύχια, γεμάτα υγεία! Αποκτήστε όλα τα απαραίτητα σε super καλοκαιρινές τιμές!

Φροντίδα & Προστασία
Οι καλύτεροι σύντροφοι στις διακοπές σας είναι τα αντηλιακά Sun Zone! Σας χαρίζουν προστασία και φροντίδα για να απολαμβάνετε ανέμελα τον ήλιο!

Προστατέψτε τα χείλη σας!
Με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος απο τον Κατάλογο 8, αποκτήστε το προστατευτικό προϊόν χειλιών Oriflame Beauty με μόνο €3!


Αν δεν έχετε κωδικό μέλους για να παραγγείλετε προϊόντα ή για να μπείτε στην ομάδα μας, μπείτε εδώ>> Εγγραφή μέλους ΔΩΡΕΑΝ και κάντε την εγγραφή σας! http://stergiadoyxrysa.weebly.com/

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT