Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Νέος Κατάλογος 7 2013 - Ο καλύτερος Κατάλογος της χρονιάς, αποκλειστικά για τα Γενέθλιά μας!



Κάθε στιγμή είναι Χαρά...
...με το Νέο Άρωμα Vivacity! Ζωηρό, ενθουσιώδες και σε μοναδική προσφορά για τα γενέθλιά μας! Απολαύστε κάθε στιγμή της ζωής σας!

ΝΕΑ Καλοκαιρινή Συλλογή!
Απολαύστε το καλοκαίρι στο έπακρο με τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ της Limited Edition Συλλογής Giordani Gold Tintarella di Riviera!

Ζήστε τη ζωή σας σαν παραμύθι!
Με την αγορά του αγαπημένου σας αρώματος More by Demi διαλέξτε ένα Κραγιόν και ένα Βερνίκι Morey by Demi Δωρεάν!

NEΑ Optimals!
Ανακαλύψτε τη Νέα Κρέμα Ματιών Optimals Seeing is Believing και τα προϊόταν Καθαρισμού & Τόνωσης για τέλεια επιδερμίδα κάθε μέρα!

Τώρα είναι η ευκαιρία!
Με κάθε €15.40 αγορές στον Κατάλογο 7, αποκτήστε τη Συμπυκνωμένη Κρέμα Ημέρας Bioclinic μόνο €12.25! Για άμεσα αποτελέσματα ανόρθωσης!

Απόλυτη Αντιγηραντική Φροντίδα!
Αποκτήστε τη Θεραπεία Αποκατάστασης Νύχτας, το Προϊόν Καθαρισμού και την Κρέμα Ματιών Diamond Cellular μαζί, μόνο με €30.75 και κερδίστε €32.25!

Birthday Outlet!
Γιορτάστε μαζί μας με απίθανες εκπλήξεις και προσφορές στο Φυλλάδιο Προσφορών του Καταλόγου 7! Έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

Μην τα χάσετε!
Τα Μολύβια Ματιών Oriflame Beauty, υπογραμμίζουν τέλεια το βλέμμα για μάτια που ξεχωρίζουν. Αποκτήστε τα στον Κατάλογο 7 σε απίθανη τιμή!

Προσφορά που δε θέλετε να χάσετε!
Αφήστε τα χείλη σας να γοητεύσουν με το Προστατευτικό Προϊόν Χειλιών & τα Κραγιόν με Τριπλό Πυρήνα Oriflame Beauty! Αποκτήστε τα όλα!

ΝΕΑ! North for Men Grand Race
Φτάστε τα όριά σας στα άκρα με τα Νέα, εξαιρετικά αναζογονητικά North for Men Grand Race. Αφροντους και Σαμπουάν για τον άνδρα που είναι νικητής!

ΝΕΑ! Silk & Beauty Sun Glow
Αποκτήστε καλοκαιρινό μαύρισμα όλο λάμψη με το Προϊόν Απολέπισης & το Γαλάκτωμα Σώματος για Σταδιακό Μαύρισμα Silk & Beauty Sun Glow!

ΝΕΑ Nature Secrets!
Ξέρουμε οτι λατρεύετε να φροντίζετε τα μαλλιά σας! Η Νέα σειρά Nature Secrets με Elderflower & Μήλο σας χαρίζει λαμπερά, όμορφα μαλλιά χωρίς βάρος!



Αν δεν έχετε κωδικό μέλους για να παραγγείλετε προϊόντα ή για να μπείτε στην ομάδα μας, μπείτε εδώ>> Εγγραφή μέλους ΔΩΡΕΑΝ και κάντε την εγγραφή σας! http://stergiadoyxrysa.weebly.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT