Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Κρέμα νύχτας, ένα ελιξίριο νεότητας

Όσο απαραίτητη είναι η κρέμα ημέρας για την προστασία της επιδερμίδας μας, άλλο τόσο και περισσότερο είναι απαραίτητη η κρέμα νύχτας, αν θέλουμε να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας νεανική και λαμπερή!
Πολλές γυναίκες ρωτάνε: Από ποια ηλικία θα πρέπει να χρησιμοποιώ κρέμα νύχτας; Και όταν παίρνουν την απάντηση «από τα 25 σας», απορούν, γιατί τους φαίνεται ότι είναι πολύ νωρίς.

Όμως η αλήθεια είναι ότι η κρέμα νύχτας είναι απολύτως απαραίτητη σε καθημερινή βάση, από τα 25 και μετά, καθώς κατά τη διάρκεια της νύχτας η επιδερμίδα αντιμετωπίζει τις φθορές που προκλήθηκαν από το περιβάλλον και την ταλαιπωρία της ημέρας και ανανεώνεται. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, πως όσο εμείς κοιμόμαστε, σχεδόν διπλασιάζεται ο ρυθμός αναγέννησης των κυττάρων του δέρματος και παράλληλα αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Τι προσφέρει η κρέμα νύχτας 

Χαρίζει βαθιά ενυδάτωση.
Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες.
Καταπραΰνει μικροερεθισμούς που προκλήθηκαν κατά την διάρκεια της ημέρας.
Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
Ενισχύει την ανανέωση της επιδερμίδας.
Λειαίνει λεπτές γραμμές ξηρότητας και ρυτίδες.
Αντιμετωπίζει με πιο δραστικό τρόπο βαθιές ρυτίδες ( ειδικά όταν πρόκειται για αντιγηραντική κρέμα νύχτας).
Χαρίζει πιο ξεκούραστη όψη.

Πως να επιλέξετε την κατάλληλη κρέμα νύχτας για την επιδερμίδα σας

Όπως και με όλα τα προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας μας, θα πρέπει να αξιολογήσουμε κυρίως τις ανάγκες της και όχι μόνο την ηλικία μας. Μπορεί το δέρμα μας λόγω διαφόρων παραγόντων να έχει ανάγκη από εντατική φροντίδα κι ας είμαστε σε νεαρή ηλικία. Είναι λανθασμένη η άποψη ότι μια κρέμα νύχτας απευθύνεται μόνο σε ώριμες επιδερμίδες.

Αν είστε 25 χρονών επιλέξτε κρέμα νύχτας με πιο ελαφριά υφή, που θα προσφέρει στο δέρμα σας εντατική ενυδάτωση, θα εξουδετερώσει τις ελεύθερες ρίζες, θα αποκαταστήσει τις φθορές που προκλήθηκαν κατά την διάρκεια της ημέρας.

Αν είστε 30 +, θα πρέπει να επιλέξετε μία κρέμα νύχτας με πιο πλούσια υφή που θα είναι ικανή να αντιμετωπίζει και τις γραμμές ξηρότητας και τις λεπτές ρυτίδες.

Αν είστε 40 +, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ανελλιπώς μια πλούσια κρέμα νύχτας που θα αποκαθιστά τις φθορές του περιβάλλοντος, θα ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, θα αναπλάθει την επιδερμίδα και θα μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων.

Αν είστε 50+ η κρέμα νύχτα σας θα πρέπει να είναι εμπλουτισμένη με τα πολύ πλούσια και επιστημονικά εξελιγμένα συστατικά, ώστε να αντιμετωπίζει τις φθορές που προκαλούνται και λόγω της ορμονικής γήρανσης.

TIPS

Δεν χρειάζεται να περιμένετε την ώρα που θα πάτε για ύπνο για να βάλετε την κρέμα νύχτας. Το πιο πιθανόν είναι να την παραλείψετε γιατί θα είστε κουρασμένη και θα νυστάζετε. Απλώστε την νωρίτερα, εφόσον βέβαια θα μείνετε στο σπίτι.
Αν σας τελειώσει η κρέμα νύχτας, μπορείτε να απλώσετε μία πλούσια στρώση κρέμας της ημέρας που θα ενυδατώσει και θα ξεκουράσει το δέρμα σας. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να κάνετε το αντίστροφο. Η κρέμα νύχτας δεν σας προστατεύει από το περιβάλλον και τα πολύ πλούσια συστατικά της μπορεί να αντιδράσουν με το φως της ημέρας και να προκαλέσουν δυσχρωμίες και ερεθισμούς. Επίσης καθώς είναι πολύ πιο λιπαρή, θα σας αλλοιώσει το μακιγιάζ πολύ γρήγορα.
Αν πρόκειται να βγείτε έξω το βράδυ, βάλτε κρέμα ημέρας ή μια ενυδατική κρέμα, πριν από το μακιγιάζ. Όταν επιστρέψετε στο σπίτι και κάνετε ντεμακιγιάζ, απλώστε την κρέμα νύχτας με κυκλικές κινήσεις σε πρόσωπο και λαιμό. (ακόμη κι αν στο μεταξύ έχει ξημερώσει!)

Από τη στιγμή που θα εντάξετε στη καθημερινή ρουτίνα της ομορφιάς σας την κρέμα νύχτας, θα διαπιστώσετε ότι αποκτήσατε έναν πολύτιμο σύμμαχο στη προσπάθεια σας να διατηρήσετε υγιή, νεανική και με ξεκούραστη όψη επιδερμίδα.
Γίνε μέλος!
Δες τον κατάλογο
Πως θα κάνετε την παραγγελία σας (pdf)
Καμπάνια δωρεάν παραλαβής παραγγελιών

Αν δεν έχετε κωδικό μέλους για να παραγγείλετε προϊόντα ή για να μπείτε στην ομάδα μας, μπείτε εδώ https://www.facebook.com/xrysastergiadou/app_180810088654561 και κάντε την εγγραφή σας!http://stergiadoyxrysa.weebly.com/
http://my.oriflame.gr/stergios


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT