Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ! ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ... ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ!



Πολύτιμες συμβουλές απο τους ειδικούς μας για να είστε στα καλύτερά σας το Φθινόπωρο.

Q: Πως μπορώ να διατηρήσω την καλοκαιρινή μου λάμψη;

Η Jenny Kruseborn (Giordani Gold Brand Manager) λέει "Οι μπρονζέ πέρλες χαρίζουν λάμψη όλο το χρόνο!" Θα εκπλαγείτε με τη διαφορά ανάμεσα σε ένα απλο ρουζ και σε αυτούς τους μικρούς θησαυρούς. Εμπλουτισμένες με Μέταλλα Mica, οι πέρλες μας σας 4 υπέροχες αποχρώσεις, θα φωτίσουν το πρόσωπό σας σαν το χάδι του ήλιου χαρίζοντας φυσικό αποτέλεσμα οποιαδήποτε εποχή!

Q: Πως μπορώ να πετύχω σαγηνευτικό βλέμμα;

Ο Jonas Wramell (Celebrity Make-up Artist) λέει: Τελειοποιήστε την τεχνική σας με τη βοήθειά μου... για να πετύχετε smoky, μυστηριώδη μάτια σε 3 απλά βήματα χρησιμοποιήστε τις τριπλές σκιές OB Smoky Collection Eye Shadow Trio! Και μην ξεχνάτε, το έντονο αψεγάδιαστο βλέμμα ολοκληρώνεται με τέλεια σαρκώδη χείλη. Υιοθετήστε την πιο καυτή τάση της σεζόν με ένα κραγιόν που δίνει όγκο σε κλασική nude απόχρωση.
Βήμα προς βήμα:

1. Απλώστε την πιο ανοιχτή σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού μέχρι το φρύδι.

2. Απλώστε τη μεσαία απόχρωση πάνω στο κινητό βλέφαρο.
3. Χρησιμοποιήστε τη σκούρα απόχρωση σαν περίγραμμα. Επαναλάβετε μέχρι να πετύχετε την επιθυμητή ένταση.

Q: Ποιές είναι οι τάσεις στα μαλλιά αυτή τη σεζόν;

Η Lucie Simsova (HairX Brand Manager) σας κατευθύνει στην τελειότητα: Chic ή casual – είναι η ώρα να πειραματιστείτε! Με τόσα πολλά διαφορετικά στυλ στη μόδα, η νέα τάση είναι ο πειραματισμός... Αν έχετε κυματιστά μαλλιά ή με μπούκλες, ισιώστε τα και δοκιμάστε μία έξυπνη αλογοουρά. Ή δώστε όγκο στα ίσια μαλλιά και κάντε χωρίστρα στο πλάι για ένα πιο χαλαρό look. Όποιο στυλ και αν επιλέξετε τα HairX θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε το στυλ σας με minimum κόπο και maximum αποτέλεσμα!

Q: Πως μπορώ να αποφύγω τη δυσάρεστη αίσθηση ξηρότητας στην επιδερμίδα μου;

Η Ida-Maia Szugalski (Marketing Manager) αποκαλύπτει: Silk Beauty ίσον τέλεια επιδερμίδα το Φθινόπωρο. Η ξηρή ερεθισμένη επιδερμίδα είναι συχνό φαινόμενο το φθινόπωρο. Βρείτε τη λύση στη σειρά Silk Beauty με προϊόντα για το μπάνιο ή το ντους σας. Η ήπια σύνθεσή τους με ενυδατικές Πρωτεΐνες Μεταξιού και εκχυλίσματα Ορχιδέας απαλύνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα χαρίζοντάς της υπέροχο άρωμα.

Q: Θέλω βλέμμα γεμάτο φρεσκάδα και ζωντάνια! Ποιά είναι η ιδανική κρέμα για μένα;

Η Amandine Taylor (Skin Care Brand Manager) λέει: Είτε θέλετε απλά να φρεσκάρετε τα κουρασμένα μάτια σας, είτε να αντιμετωπίσετε εντονότερα προβλήματα, όπως είναι οι λεπτές γραμμές, αυτές οι δοκιμασμένες, αποτελεσματικές κρέμες ματιών Optimals είναι ό,τι χρειάζεστε για να επαναφέρετε τη ζωντάνια στα μάτια σας.

Q: Πως μπορώ να ανταποκριθώ στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας μου το φθινόπωρο;

Η Amandine Taylor (Skin Care Brand Manager) συμβουλεύει ότι η σωστή επιλογή της κρέμας ημέρας είναι πολύ σημαντική! Η ενυδάτωση είναι βασική ανάγκη για την επιδερμίδα όλων μας καθώς ο καιρός αρχίζει να ψυχραίνει. Ωστόσο, η επιδερμίδα σας μπορεί να έχει καποιες επιπλέον ιδιαίτερες ανάγκες που θα πρέπει να καλυφθούν προκειμένου να δείχνει άψογη. Η σειρά Optimals διαθέτει μία θαυμάσια ποικιλία από κρέμες ημέρας που στοχεύουν στην επίλυση διαφορετικών προβλημάτων όπως η γήρανση, οι επιβλαβείς ακτίνες UB και οι πανάδες και σας βοηθούν να προστατέψετε την επιδερμίδα σας και να τη διατηρήσετε ελαστική με υγιή όψη όλο το χρόνο.

Q: Τι μπορώ να κάνω για να ενισχύσω την αντιρυτιδική μου φροντίδα;

Ο Dr. Alain Mavon (Skin Research Director) συννιστά καθημερινή περιποίηση με την Ecollagen [3D+]. Χάρη στην Παγκόσμια Τεχνολογική μας Πατέντα Tri-peptide Complex και το γνωστό αντιρυτιδικό Υαλουρονικό Οξύ, η εξαιρετικά αποτελεσματική φόρμουλα της Ecollagen [3D+] ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας σας γεμίζοντας τις ρυτίδες από το εσωτερικό τους σε 3 διαστάσεις.

Q: Ποιά είναι τα πιο hot αρώματα αυτού του Φθινοπώρου;

Η Virginie Nardelli (Fragrance Brand Manager) προτείνει: Εκφραστείτε με ένα αισθησιακό αριστούργημα! Νιώστε ακαταμάχητη φορώντας ένα από τα 3 αυτά θεϊκά αρώματα (Precious Moments, Love Potion and Giordani Gold Shine). Θα λατρέψετε τον σκανδαλιστικό συνδυασμό της φρεσκάδας και του μυστηριώδους σαγηνευτικού χαρακτήρα τους. Κατάλλη για την ημέρα και τη νύχτα, είναι τα πολυτιμότερα αξεσουάρ του φετινού Φθινοπώρου!

Q: Ο σύντροφός μου έχει τέλειο στυλ. Ποιό είναι το άρωμα που θα λατρέψει;

Η Virginie Nardelli (Fragrance Brand Manager) λέει: Χαρίστε του ένα άρωμα ξεχωριστό και σοφιστικέ. Το Signature Heritage και το Architect είναι δύο αρώματα που μου έρχονται αμέσως στο μυαλό γιατί είναι πολύ αρρενωπά και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένα. Είναι ιδανικά για τους άνδρες που θέλουν να ξεχωρίζουν!



Αν δεν έχετε κωδικό μέλους για να παραγγείλετε προϊόντα ή για να μπείτε στην ομάδα μας, μπείτε εδώ https://www.facebook.com/xrysastergiadou/app_180810088654561 και κάντε την εγγραφή σας!http://stergiadoyxrysa.weebly.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT