Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Βάλτε χαρούμενα χρώματα στη ζωή σας!


Στον Καταλόγο 10 αποκτήστε το πορτοκαλί βραχιολάκι Happy Colour!
Σας ενημερώνουμε ότι το πορτοκαλί βραχιολάκι του Καταλόγου 10 (κωδ. 754301) προσωρινά δε θα είναι διαθέσιμο μέχρι και τις 9 Ιουλίου καθώς εντοπίσαμε ποιοτικό πρόβλημα και τα παράγουμε ξανά. Μπορείτε να το προσθέσετε κανονικά στην παραγγελία σας και εμείς θα σας το διαθέσουμε μετά τις 9 Ιουλίου που θα παραληφθεί η νέα παραγωγή.
Ενημερωση

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω ποιοτικού προβλήματος που εντοπίστηκε στα βραχιολάκια Happy Colors, που διαθέσαμε στη διάρκεια του καταλόγου 9, από αυτήν τη στιγμή σταματάει προσωρινά η διανομή τους.

Έχουμε ήδη επικοινωνήσει στο εξωτερικό με τον προμηθευτή μας και ύστερα από παραδοχή του προβλήματος, τα βραχιολάκια παράγονται όλα από την αρχή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μία καθυστέρηση στην παραλαβή και θα είναι διαθέσιμα και πάλι μετά τις 9 Ιουλίου.
Όσοι έχετε ήδη λάβει το βραχιολάκι με παραγγελία σας στον Κατάλογο 9, σε επόμενη παραγγελία σας μετά τις 9 Ιουλίου θα προσθέσουμε ένα νέο βραχιολάκι Happy Colors, καινούριας παραγωγής, χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψετε το παλιό στην εταιρεία.
Όσοι θα θελήσετε να παραγγείλετε τυρκουάζ βραχιολάκι (κωδ. 754300) έως και το κλείσιμο του Καταλόγου 9 αυτή την Κυριακή, θα πρέπει να το προσθέτετε στην παραγγελία σας για να το εξασφαλίσετε μετά τη νέα παραλαβή του. Εμείς θα το προσθέσουμε στην πρώτη σας παραγγελία μετά τις 9 Ιουλίου.
Το ίδιο ισχύει και για το πορτοκαλί βραχιολάκι του Καταλόγου 10 (κωδ. 754301) που προσωρινά δε θα είναι διαθέσιμα μέχρι και τις 9 Ιουλίου. Μπορείτε να το προσθέσετε κανονικά στην παραγγελία σας και εμείς θα σας το διαθέσουμε μετά τις 9 Ιουλίου που θα παραληφθεί η νέα παραγωγή.

Αν δεν έχετε κωδικό μέλους για να παραγγείλετε προϊόντα ή για να μπείτε στην ομάδα μας, μπείτε εδώ https://www.facebook.com/xrysastergiadou/app_180810088654561 και κάντε την εγγραφή σας!
http://stergiadoyxrysa.weebly.com/
http://my.oriflame.gr/stergios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT