Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Διατροφικές Πληροφορίες & Οδηγίες Wellness




GR Natural Balance Shake με γεύση Βανίλια, Περιέχει Γλυκαντική Ουσία
Φυσική Διατροφή

Το φυσικό θρεπτικό ρόφημα Natural Balance Shake είναι ένα άριστο πατενταρισμένο μίγμα από αγνά, φυσικά συστατικά και αποτελεί ένα ασφαλές και αποτελεσματικό προϊόν διατροφής. Είναι πηγή βασικών πρωτεϊνών υψηλής ποιότητας που προέρχονται από Omega 3 & 6 λιπαρά, από τη βραδεία αποδέσμευση υδατανθράκων και από φυτικές ίνες, που προσφέρουν με φυσικό τρόπο στον οργανισμό βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Βοηθάει στη διατήρηση σταθερών επιπέδων σακχάρου στο αίμα και συντελεί στην καταπολέμηση του αισθήματος της πείνας.
Διατροφικές Πληροφορίες Ανά 100g Ανά μερίδα (18g)

Ενέργεια kcal/kj 370/1550 65/280
Πρωτεΐνες g 42 7,5
Υδατάνθρακες g 32 6
- Από τους οποίους σάκχαρα* g 20 3,5
Λιπαρές Ουσίες g 8 1,5
- Από τις οποίες κορεσμένες g 2 0,5
- Από τις οποίες ακόρεστες g 6 1,0
Φυτικές ίνες g 8 1,5
Νάτριο (Na) g 0,6 0,1

*150ml έτοιμου ροφήματος περιέχουν λιγότερο από 1% λακτόζη


Συστατικά: NGC Φόρμουλα (μίγμα πρωτεϊνών, μπιζελιού, μήλο, πλήρες αυγό, ορό γάλακτος [πρωτεΐνη γάλακτος] και αγριοτριανταφυλλιά), λευκωματίνη, φυσικές αρωματικές ύλες (βανίλια, κρέμα), ίνες ζαχαρότευτλου, αντιοξειδωτικό (ασκορβικό οξύ) και γλυκαντική ουσία (sucralose).

Οδηγίες χρήσης: Αναμίξτε 10g της σκόνης Natural Balance Shake με 150ml κρύο νερό και ανακινείστε καλά. Είναι έτοιμο να το απολαύσετε!

Σημείωση: Εάν είστε έγκυος ή σχεδιάζετε να μείνετε έγκυος συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη λήψη του προϊόντος. Αυτό το προϊόν δε μπορεί να διαγνώσει, να θεραπεύσει ή να εμποδίσει οποιαδήποτε ασθένεια. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Μην το χρησιμοποιήσετε αν το βρείτε ανοιγμένο. Χρησιμοποιήστε το σε διάστημα 3 μηνών από τη στιγμή που θα το ανοίξετε. Η ημερομηνία λήξης αναγράφεται στο κάτω μέρος της συσκευασίας.

Πωλείται αποκλειστικά από την Oriflame

Παρασκευάζεται από την Atlantic Multipower Γερμανία GmbH & Co. OHG,

Hamburg, Γερμανία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT