Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Οδηγός προϊόντων Wellness


Μπείτε σε φόρμα!

Στους γρήγορους ρυθμούς που ζούμε πολλοί άνθρωποι δεν έχουν το χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθούν με τη διατροφή τους. Το προϊόντα Wellness by Oriflame δημιουργούνται και παράγονται στη Σουηδία με βάση τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις και γνώσεις, με σκοπό να αναδείξουν την ομορφιά σας. Τα μοναδικά αυτά προϊόντα απλοποιούν την έννοια της διατροφής μιας και σας βοηθούν να δείχνετε και να φαίνεστε υπέροχοι.

Όλα τα προϊόντα Wellness έχουν αποδειχθεί ασφαλή και αποτελεσματικά βάσει των κλινικών δοκιμών που έχουν γίνει ενώ παράγονται σύμφωνα με τους αυστηρότερους κανόνες φαρμακευτικής ποιότητας και ασφάλειας (GMP, Good Manufacturing Practice). Η μελέτη και η παραγωγή των προϊόντων Wellness γίνεται στη Σουηδία από διεθνούς φήμης επιστήμονες. Η σύνθεσή τους βασίζεται σε φυσικά συστατικά χωρίς να χρησιμοποιούνται συνθετικές χρωστικές ουσίες, αρωματικές ύλες και γενετικά τροποποιημένα συστατικά, εξασφαλίζοντας έτσι την αγνότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

Η ζωή πολλών ανθρώπων έχει αλλάξει χάρη στα προϊόντα Wellness. Δοκιμάστε τα και εσείς και δείτε μόνοι σας τις αλλαγές τόσο στην εξωτερική σας εμφάνιση όσο και στη διάθεσή σας.

Ο οδηγός προϊόντων Wellness
θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα τα προϊόντα Wellness και την επιστήμη που κρύβεται πίσω από αυτά.

Απολαύστε τα προϊόντα μας και μοιραστείτε και εσείς τη δική σας Wellness ιστορία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT