Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Άρωμα Delicacy

Ο πιο γλυκός σας πειρασμός... 

Η Ζαχαροπλαστική και η αρωματοποιία ενώθηκαν σε ένα σικάτο αποτέλεσμα, το Delicacy, το μαγευτικό άρωμα εμπνευσμένο από το ντελικάτο γλυκό του διάσημου Γάλλου σεφ ζαχαροπλαστικής, Christophe Michalak.

Μαζί, η κορυφαία αρωματοποιός Marie Salamagne και ο Christophe Michalak, νικητής του Παγκόσμιου Βραβείου Ζαχαροπλαστικής το 2005 και σεφ στο τριών αστεριών Michelin εστιατόριο του ξενοδοχείου Plaza Athenee στο Παρίσι, δημιούργησαν το Delicacy - ένα ευχάριστο λουλουδάτο και φρουτώδες άρωμα στο οποίο οι εραστές του καλού φαγητού και των αρωμάτων δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν.

Το πρώτο άρωμα ποτέ που πηγή έμπνευσης ήταν μία συνταγή επιδορπίου, βασίζεται στο διάσημο γλυκό Flower Power του Christophe, το οποίο αποτελείται από ένα υπέροχο κέικ αμυγδάλου, σε σχήμα τριαντάφυλλου, με επικάλυψη και μία αιθέρια μους από κόκκινα φρούτα.

Μέσα σε ένα εξαιρετικό φούξια μπουκάλι σε σχήμα τριαντάφυλλου, το Delicacy είναι ένα λουλουδένιο και φρουτώδες άρωμα με νότες από φραγκοστάφυλο, ροζ πιπέρι, αχλάδι, βατόμουρο, ροδόνερο, φράουλα, βανίλια bourbon, πραλίνα και μόσχο.

Συνδυάζοντας την ποιότητα, την πρωτοτυπία και την έμπνευση – αυτή η υπέροχη συλλογή της Oriflame είναι βέβαιο ότι θα αναδείξει τη γλυκιά πλευρά της κάθε γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT