Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Wonderful Wondercolor!

Wonderful Wondercolor!
Το Κραγιόν Oriflame Beauty Wonder Colour κέρδισε φέτος τον Οκτώβρη το Χάλκινο Pentaward βραβείο στη Νέα Υόρκη για τη συσκευασία του.

 Αν και έχουμε κερδίσει ξανά Pentawards το 2009 (http://blog.pentawards.org/?p=2243) και το 2010 (http://blog.pentawards.org/?p=3206) για γραφικό σχεδιασμό, αυτό είναι το πρώτο μας βραβείο στατικής μελέτης.
Στο διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος πολλές γνωστές μάρκες (πχ Shiseido, Davidoff, Jean Paul Gaultier, Boots Victoria Secret’s Beauty) αλλά και προοδευτικές εταιρίες που ειδικεύονται στον πρωτοποριακό σχεδιασμό.
Οι νικητές αποφασίζονται απο μια ομάδα ειδικών στο σχεδιασμό συσκευασιών απο όλον τον κόσμο ενώ οι υποψηφιότητες ορίζονται απο τις ίδιες τις εταιρίες σχεδιασμού για δουλειές για τις οποίες είναι περήφανες.

Τα Pentawards είναι ο πρώτος και μοναδικός παγκόσμιος διαγωνισμός αποκλειστικά αφιερωμένος στον σχεδιασμό συσκευασιών σε όλες του τις μορφές. Είναι ανοιχτός για όλους όσους ασχολούνται με το σχεδιασμό και το marketing συσκευασιών σε όλο τον κόσμο.
Συσκευασίες απο όλο τον κόσμο που δημιουργήθηκαν ή λανσαρίστηκαν την περίοδο 2010/11 κρίθηκαν από μια διεθνή κριτική επιτροπή που επέλεξε τους νικητές, σύμφωνα με τη δημιουργική ποιότητα του υποβληθέντος έργου.
Εκτός από απονομή βραβείων, η αποστολή των Pentawards είναι η προώθηση του σχεδιασμού συσκευασίας σε επιχειρήσεις, στον Τύπο, στις οικονομικές και πολιτικές αρχές και γενικότερα στο κοινό, σε παγκόσμιο επίπεδο.
www.pentawards.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT