Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Oriflame

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ
Η Oriflame είναι Σουηδική Εταιρεία Καλλυντικών. Προσφέρει υψηλής ποιότητας, φυσικά προϊόντα, μέσω μιας ομάδας Ανεξάρτητων Συμβούλων (Consultants).
Εάν αποφασίσετε να γίνετε Σύμβουλος (Consultant) της Oriflame, μπορείτε να αποκτήσετε επιπλέον εισόδημα, το δικαίωμα επιλογής χρόνου απασχόλησης, το ξεκίνημα της δικής σας επιχείρησης χωρίς κεφάλαιο, γνωριμίες με ανθρώπους και την ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη.
Η Oriflame είναι μια εταιρία που χαρακτηρίζεται από το ομαδικό πνεύμα, την αποκεντρωμένη διοίκηση και την επιχειρηματική ατμόσφαιρα.
Η απευθείας πώληση επιτρέπει στους πελάτες να παίρνουν συμβουλές αλλά και έμπνευση από τους ανθρώπους που ήδη γνωρίζουν και εμπιστεύονται. Αγοράζοντας απευθείας είναι αξιόπιστο και βολικό.
Η Oriflame Cosmetics είναι σήμερα μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρίες καλλυντικών στον κόσμο. Έχει επιχειρήσεις σε 60 χώρες στις 30 από τις οποίες, κατέχει την 1η θέση. Τα 1.8 εκατομμύρια Ανεξάρτητων Συμβούλων έχουν στην διάθεση τους πλήρεις, υψηλής ποιότητας σειρές περιποίησης επιδερμίδας και σώματος, μακιγιάζ και άλλα προϊόντα για όλη την οικογένεια.
Η Oriflame Cosmetics έχει: περίπου €918 εκατομμύρια ετήσιες πωλήσεις 1.8 εκατομμύρια Συμβούλους (Consultants) 5600 εργαζομένους 800 προϊόντα 94 εκατομμύρια καταλόγους σε 35 γλώσσες

Γίνε στέλεχος με την αξία σου. Εξέλιξη χωρίς όρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT